Mercedes-Benz SLC Roadster

U vožnji ravnom cestom kao i zavojima. Mercedes-AMG SLC 43 je vrhunski sportaš: s 270 kW (367 KS) i okretnim momentom od 520 Nm donosi snagu u grad, a zauzvrat dobiva – divljenje. Prednja svjetla u LED tehnologiji, u dodatnoj opremi, omogućavaju fascinantnu igru svjetla. Emocije se bude – a svoje možete podijeliti sa cijelim svijetom. Zahvaljujući usluzi Mercedes me connect, vozilo je opremljeno najnovijim uslugama povezivanja. Navigacija, telefon, internet – sa sustavom COMAND Online u dodatnoj opremi, dostupan Vam je cijeli digitalni svijet. Toliko mogućnosti, toliko uzbuđenja. Nasreću, sustavi pomoći i sigurnosti u sklopu sustava Mercedes-Benz Intelligent Drive izoštravaju osjetila novog SLC-a. Dan se bliži kraju, a doživljaj SLC-a tek počinje.

SLC Roadster
Opis vozila
Užitak u vožnji i sportski karakter u naravi su roadstera. Pomoću sustava DYNAMIC SELECT SLC osobito dosljedno ispunjava ovo obećanje, a pritom ne umanjuje komfor i ne utječe na potrošnju. U kombinaciji s novim automatskim mjenjačem 9G-TRONIC odmah Vam je na raspolaganju pet programa vožnje – za svaki ugođaj i svaku dionicu: Eco, Komfor, Sport, Sport Plus i Individual.
Testiraj vozilo Zatraži ponudu
Opis vozila
Cijene
Za pregled cijena svih izvedbi motora i opreme Mercedes-Benz vozila preuzmite cjenik ili kontaktirajte Mercedes-Benz  prodajne savjetnike
Preuzmi cjenik
Tehnički podaci
Preuzmi brošuru
Tehnički podaci
Tu smo za vas. Javite nam se!
Neda Zubić
Neda Zubić