phone-icon

Novi EQS

EQS je prvi model koji se temelji na modularnoj arhitekturi za luksuzna i električna vozila više klase te kombinira tehnologiju, dizajn, funkcionalnost i povezivost na potpuno nov način, donoseći Mercedes-Benz kvalitete u segment električnih vozila.
 

EQS
Opis vozila
Model EQS je prva potpuno električna limuzina iz serije Mercedes-EQ. S ovom limuzinom Mercedes-EQ ponovo definira ovaj segment vozila. EQS je također prvi model koji se temelji na modularnoj arhitekturi za luksuzna i poslovna električna vozila. Spajanjem tehnologije, dizajna, funkcionalnosti i povezivosti, EQS oduševljava vozače i putnike.
Prvi modeli na tržištu su EQS 450+ sa snagom od 245 kW  i EQS 580 4MATIC sa snagom od 385 kW.
Testiraj vozilo Zatraži ponudu
Opis vozila
Tehnički podaci
S dosegom do 770 kilometara (WLTP) i izlaznom snagom do 385 kW, pogonski sklop modela EQS također zadovoljava svaka očekivanja od progresivne limuzine iz segmenta S-klase. Model EQS označava i predstavljanje nove generacije baterija sa značajno višom gustoćom energije. Veća od dvije baterije ima iskoristivi udio energije od 107,8 kWh. To je oko 26 posto više od modela EQC.
Model EQS može se puniti snagom do 200 kW na brzim punjačicama s istosmjernom strujom. Energija za dodatnih 300 kilometara (WLTP) može se napuniti za samo 15 minuta. Kod kuće ili na javnim punionicama model EQS može se praktično puniti izmjeničnom strujom snage do 22 kW, koristeći ugrađeni punjač. 
Tehnički podaci
Cijene
Za pregled cijena svih izvedbi motora i opreme Mercedes-Benz vozila preuzmite cjenik ili kontaktirajte Mercedes-Benz  prodajne savjetnike

 
Preuzmi cjenik
Tu smo za vas. Javite nam se!
Dario Gavran
Dario Gavran