phone-icon

Novi Sprinter Tourer


Sa Sprinterom možete mnogo toga prevoziti. Od njegova uvođenja 1995. godine ubraja se među najuspješnija laka gospodarska vozila na svijetu. U klasi koja je po njemu nazvana "Sprinter klasa", uzor je i dan-danas. Sprinter smo neprekidno poboljšavali za Vas – da bude predvodnik u tehnologiji po pitanju ekonomičnosti i sigurnosti, kao i komfora i dizajna.

SPRINTER TOURER
Opis vozila
Toliko je svestran da ćete uvijek pronaći onaj pravi za svoj prijevoznički zadatak, a toliko dobro izgleda da ostavlja pozitivan dojam. Novi Sprinter Tourer s 3 duljine vozila, 2 visine krova i do 3 reda sjedala nudi dojmljivu raznolikost. Njegove brojne varijante vozila i opreme omogućavaju konfiguraciju ekonomičnih osnovnih izvedbi kao i vrlo kvalitetno opremljenih tourera s komfornim klupama i luksuznim unutarnjim oblogama.
Testiraj vozilo Zatraži ponudu
Opis vozila
Tehnički podaci
Ovisno o namjeni i željenom ponašanju u vožnji, svoj Sprinter Tourer možete naručiti s pogonom na stražnje kotače ili sve kotače. Stupnjeve prijenosa možete prebacivati ručno putem mjenjača sa 6 stupnjeva prijenosa ili automatski putem mjenjača 7G-TRONIC PLUS. 
Tehnikči podaci
Cijene
Za pregled cijena svih izvedbi motora i opreme Mercedes-Benz vozila preuzmite cjenik ili nas kontaktirajte.
Tu smo za vas. Javite nam se!
Neda Zubić
Neda Zubić