phone-icon

Novi i20

POSTAVLJANJE NOVIH STANDARDA

Dinamičan i prepoznatljiv, potpuno novi i20 postavlja nove standarde u klasi malih automobila. Kombinirajući mnoštvo pametnih tehnologija poput značajki sigurnosti i povezivanja koje su najbolje u klasi, to je ujedno i prvi automobil u Europi koji sadrži naš novi jezik dizajna – Uživanje.

Kao i svaki Hyundai, novi i20 napravljen je prema najvišim mogućim standardima kvalitete. A tu kvalitetu podupiremo i petogodišnjim jamstvom s neograničenom kilometražom kako biste mogli uživati u stvarima koje volite u životu, a da ne morate brinuti o svom automobilu. 

Novi i20
Opis vozila
STIL NOVE GENERACIJE

Prvi dojam je važan – zato smo jedan od naših najuspješnijih modela nadogradili potpuno novim, privlačnim dizajnom. Novi i20 prvi je automobil u Europi koji se odlikuje našim dizajnerskim jezikom Sensuous Sportiness. Ishod? Automobil koji izgleda jednako dobro koliko i vozi, s modernom, dinamičnom siluetom koja se ističe na cesti.

 
Testiraj vozilo Zatraži ponudu
Opis vozila
Tehnički podaci
Novi i20 dolazi s četiri nove opcije motora, koje nude najbolju učinkovitost emisije CO2 u klasi. Na vrhu ponude dostupan je 1.0 T-Gdi benzinski motor sa 100KS ili 120 KS. Može biti opremljen 48-voltnim blagim hibridnim sustavom, bilo kao opcija sa 100 KS ili standardno sa 120 KS. Blagi hibridni sustav pridonosi 3-4% smanjenju potrošnje goriva i emisije CO2.
EURO 6d-Temp je standard za Hyundai. Sva novoregistrirana Hyundai vozila u Europi već ispunjavaju EURO 6d-Temp standarde emisije. Norma EURO 6d-Temp kombinira laboratorijski ispitni ciklus WLTP s dodatnim cestovnim testovima za emisije štetnih plinova, poznatijima kao Real Driving Emissions (RDE).
Preuzmi brošuru
Tehnički podaci
Cijene
Za pregled cijena svih izvedbi motora i opreme Hyundai vozila preuzmite cjenik ili nas kontaktirajte.


 
Preuzmi cjenik
Tu smo za vas. Javite nam se!
Mario Mahin
Mario Mahin