phone-icon

KONA electric

Nova redizajnirana Kona EV dolazi uz EKO bonus od 10.000 kn bruto. Krasi ju bogata oprema već u početnom paketu opreme te niski troškovi održavanja, a upravo sada je pravo vrijeme da iskoristite državne poticaje i u kombinaciji s Hyundai EKO bonusom odvezete novu Konu Electric. Nemojte propustiti priliku, javite se ovlaštenom Hyundai koncesionaru i prostrujite cestom uz ultra-ugodno iskustvo vožnje. U

KONA electric
Opis vozila
U Hyundaiju smo vođeni stvaranjem napretka za čovječanstvo, koje nas neprestano tjera na stvaranje vozila koja sežu dalje i izgledaju bolje. Poput nove KONA Electric sa svojim novim dizajnom koji oduzima dah i svestranošću SUV-a. Pobliže pogledajte ovo uistinu iznimno električno vozilo. Ovdje je. Sada. Uglađenija i sofisticiranija, nova Kona Electric odlikuje se poboljšanim dizajnom, najnovijom pametnom tehnologijom – i dometom do 484 km s jednim punjenjem. A zahvaljujući skraćenim rokovima isporuke u Europi, električni stil nikada nije bio jednostavniji.
Testiraj vozilo Zatraži ponudu
Opis
Tehnički podaci
Sportska vozna dinamika. Impresivan domet vožnje.
Nitko nikada nije rekao da električna mobilnost mora biti dosadna: uživajte u sportskom električnom ubrzanju i do 484 km vožnje s jednim punjenjem.
Elektrificirajući novi dizajn.
Uglađeniji i profinjeniji, svježi novi vanjski dizajn mami poglede zbog tekućih oblika, nove LED rasvjete i sportskih detalja koji ističu njegov snažan Hyundai SUV DNA.
Kokpit visoke tehnologije.
Kombinacija potpuno digitalnog klastera od 10.25“ i središnjeg zaslona osjetljivog na dodir od 10.25“ daje kokpitu visokotehnološki izgled – a vama maksimalnu vidljivost i kontrolu.
 
Tehnički podaci
Cijene
Za pregled cijena svih izvedbi motora i opreme Hyundai vozila preuzmite cjenik ili kontaktirajte Hyundai prodajnog savjetnika.


 
Tu smo za vas. Javite nam se!
Marko Pintarić
Marko Pintarić