phone-icon

IONIQ 5

Očaravajuće lijep i nevjerojatno napredan, IONIQ 5 redefinira način na koji ljudi gledaju na električne automobile. Sadrži inovativni konceptni dizajn automobila i zadivljujući niz pametnih tehnologija, stvoren je da vas odvede dalje – bržim punjenjem i elegantnijim stilom.

IONIQ 5
Opis vozila
Čisti dizajn IONIQ-a 5 osvježavajući je pogled na električna vozila, uklanjajući složenost da proslavi čiste linije i minimalističke strukture za moderan i visokotehnološki izgled. LED rasvjeta prikazuje svoje Parametric Pixels potpise – jedinstvene dizajnerske elemente nalik draguljima koji će se nalaziti na vanjštini svih budućih IONIQ modela.
Testiraj vozilo Zatraži ponudu
Opis
Tehnički podaci
IONIQ 5 prvo je vozilo izgrađeno na Hyundaijevoj novoj Electric-Global modularnoj platformi (E-GMP). Ova namjenska platforma za električna vozila s baterijama omogućuje brže punjenje, povećani domet vožnje, više unutrašnjeg prostora i bolje upravljanje. Položaj baterijskog dijela unutar međuosovinskog razmaka osigurava idealnu raspodjelu težine između prednjeg i stražnjeg dijela i nisko težište za poboljšane performanse upravljanja.
Tehnički podaci
Cijene
Za pregled cijena svih izvedbi motora i opreme Hyundai vozila preuzmite cjneik ili kontaktirajte Hyundai prodajnog savjetnika.


 
Tu smo za vas. Javite nam se!
Nenad Krasnodenski
Nenad Krasnodenski