Hyundai i20

Novi Hyundai i20 je moderan, prostran i dinamičan.
Zahvaljujući redizajniranim, hrabro oblikovanim prednjim odbojnicima i prepoznatljivoj Hyundai kaskadnoj rešetki hladnjaka, novi Hyundai i20 donosi živahni vanjski dizajn.

 

i20
Opis vozila
Novi 7-inčni dodirni zaslon u boji pruža pristup važnim komunikacijskim, navigacijskim i audio funkcijama u pokretu. Prostrani interijer u novom i20 idealan je za aktivni i beskompromisni način života vozača, jer pruža izvanrednu prostranost za putnike. Kapacitet od 326 litara jamči dovoljno prostora u prtljažniku što ga čini idealnim za duža putovanja i za vožnju gradom. Novi Hyundai i20 osvježenog i dinamičnijeg izgleda po prvi put dolazi uz mogućnost kombinacije nekoliko boja karoserije i dvije boje krova. 
Testiraj vozilo Zatraži ponudu
Opis
Tehnički podaci
Hyundai i20 dolazi uz najsuvremeniji Hyundai SmartSense sustav koji je u skladu s najvišim europskim standardima. Sveobuhvatan paket pomoći, vozaču nudi značajne pasivne i aktivne sigurnosne tehnologije. Jedan je od primjera sustav pomoći za izbjegavanje frontalnog sudara koji koristi prednju kameru i upozorava vozača u opasnim situacijama, a ako je potrebno i autonomno koči u nuždi. Ostale tehnologije uključuju sustav upozorenja o mogućem umoru vozača (Driver Attention Alert) koji prati ponašanje vozača tijekom vožnje te spriječava moguće nesreće dok sustav pomoći zadržavanja u voznom traku (Lane Keeping Assist) upozorava o nesigurnim pokretima pri brzinama iznad 60 km/h.
Preuzmi brošuru
Tehnički podaci
Cijene
Za pregled cijena svih izvedbi motora i opreme Hyundai vozila preuzmite cjenik ili kontaktirajte Hyundai prodajnog savjetnika
Preuzmi cjenik
Tu smo za vas. Javite nam se!
Nenad Krasnodenski
Nenad Krasnodenski