Hyundai i10

Dobre stvari dolaze u malim pakiranjima. Uz Hyundai i10, koji je razvijen u europskom centru tvrtke Hyundai, dolazi sve što vam je potrebno, po kiši ili po suncu.
Upadljiv moderan dizajn modela Hyundai i10 dodatno je naglašen novim stilom kaskadne rešetke hladnjaka i istaknutim okruglim LED dnevnim svjetlima (DRL). U prostranu putničku kabinu i10 vrlo se lako i udobno može smjestiti do 5 odraslih osoba.

i10
Opis vozila
Profinjena europska izrada, gdje god da pogledate. S puno pozornosti posvećena detaljima i10 udovoljava svim vašim potrebama. Hyundaijev zaštićeni dizajn fluidne skulpture sada je još više sportski i moderniji. Prednja svjetla za maglu s dodatnim LED dnevnim svjetlima naglašavaju odvažnost.
Kako bismo Vam složili idealnu ponudu, detaljno ispunite obrazac za izradu ponude.
Testiraj vozilo Zatraži ponudu
Opis vozila
Tehnički podaci
MPi benzinski motor razvija maksimalnu snagu od 67 KS pri 5500 okretaja u minuti i maksimalni zakretni moment od 95,16Nm pri 3500 okretaja u minuti. Aluminijski blok i glava cilindara omogućuju bolju iskoristivost goriva. Ostanite na cesti sa standardnim Sustavom za upravljanje stabilnosti vozila (VSM), koji u obzir uzima sve od vrijednosti trakcije svakog kotača do toga kako se ponaša karoserija i10. Odmorite bez straha sa standardnim Elektronskim nadzorom stabilnosti vozila (ESC). 
Sustav će otkriti kada vam je potrebno kočenje, bilo to uslijed naglih pokreta ili naglog skretanja. Cilj je zadržati stabilnost.
Preuzmi brošuru
Tehnički podaci
Cijene
Za pregled cijena svih izvedbi motora i opreme Hyundai vozila preuzmite cjenik ili kontaktirajte Hyundai prodajnog savjetnika
Preuzmi cjenik
Cijene
Tu smo za vas. Javite nam se!
Nenad Krasnodenski
Nenad Krasnodenski
Prodaja Hyundai vozila