phone-icon

Novi Mercedes-AMG GT

Mercedes-AMG GT spaja fascinaciju sportskog automobila s vodećom tehnologijom u tom segmentu vozila i pogodnošću za svakodnevnu primjenu. S maksimalnom brzinom od 304 km/h i ubrzanjem od 0 do 100 km/h u 4,0 sekunde Mercedes-AMG GT idealno pristaje u sportski stil života. Izražava esenciju marke AMG poznate po performansama.

Mercedes AMG GT
Opis vozila
Mercedes-AMG GT R prezentira AMG-ovu kompetenciju u razvoju i auto sportu, te pomiče granice dinamike vožnje. Oduševljava maksimalnom brzinom od 318 km/h i ubrzanjem od 0 do 100 km/h u 3,6 sekundi.
 
Snažan nastup i bezvremenska elegancija s mišićavim stražnjim dijelom, Mercedes-AMG GT C čeka na startu. Zahvaljujući specifičnim AMG komponentama, doseže maksimalnu brzinu od 317 km/h uz senzacionalno ubrzanje od 0 do 100 km/h za 3,7 sekundi.
 
Mercedes-AMG GT S maksimalnom brzinom od 310 km/h i ubrzanjem od 0 do 100 km/h u 3,8 sekundi gotovo svakoga ostavlja iza sebe. Sportsko podvozje AMG RIDE CONTROL podesivo je u tri stupnja – od komfornog do sportski utegnutog. Dodatna obilježja su elektronička AMG blokada diferencijala stražnje osovine i dodatni program vožnje „RACE” za namještanje sustava vozila za trkaću stazu.
Testiraj vozilo Zatraži ponudu
Opis vozila
Cijene
Za pregled cijena svih izvedbi motora i opreme Mercedes-Benz vozila preuzmite cjenik ili kontaktirajte Mercedes-Benz  prodajne savjetnike
Preuzmi cjenik
Tu smo za vas. Javite nam se!
Dario Gavran
Dario Gavran