phone-icon

Novi EQA

EQA predstavlja ulazni model u Mercedesov potpuno električni EQ svijet. S atraktivnim i prepoznatljivim dizajnom i dinamičnim voznim osobinama u prostranoj SUV karoseriji, EQA nudi sve što vam je potrebno. EQA vam donosi savršen spoj performansi i cijene uz bešuman rad električnog vozila.

EQA
Opis vozila
Bogat asortiman standardne opreme za EQA 300 4MATIC i EQA 350 4MATIC uključuje LED High Performance prednja svjetla s automatskim dugim snopom, EASY-PACK vrata prtljažnika s električnim otvaranjem i zatvaranjem, 18-inčne aluminijske naplatke, ambijentalno osvjetljenje u 64 boje, dvostruki držač za čaše, luksuzna sjedala s četverosmjerno podesivom lumbalnom potporom, kamera za vožnju unatrag za bolji pregled i praktičnost pri manevriranju i višenamjenski sportski upravljač u koži. Također su standardno uključeni intuitivni info-sustav MBUX (Mercedes-Benz User Experience) i sustav za navigaciju s električnom inteligencijom.
Testiraj vozilo Zatraži ponudu
Opis vozila
Tehnički podaci
Na prednjoj osovini koristi se asinkroni električni stroj. El. stroj, prijenos s fiksnim omjerom i diferencijalom, rashladni sustav i energetska elektronika čine visoko integriranu, vrlo kompaktnu jedinicu - električni pogonski sklop (eATS). Uz to, EQA 300 4MATIC i EQA 350 4MATIC imaju električni pogon i na stražnjoj osovini s novorazvijenim sinkronim električnim strojem s trajnom pobudom, izuzetno kompaktnog dizajna. Prednosti ovog dizajna uključuju veliku gustoću snage, visoku učinkovitost i visoku konzistentnost.
Tehnički podaci
Cijene
Za pregled cijena svih izvedbi motora i opreme Mercedes-Benz vozila preuzmite cjenik ili kontaktirajte Mercedes-Benz prodajne savjetnike
 
Preuzmi cjenik
Tu smo za vas. Javite nam se!
Dario Gavran
Dario Gavran