phone-icon

Nova A-klasa limuzina

Jedan od najklasičnijih oblika automobila odsad je i jedan od najmodernijih. Nova A-klasa Limuzina interpretira trodijelni oblik karoserije sportskije nego ikad. Osnovni model je bogato opremljen. Standardne značajke uključuju MBUX – Mercedes-Benz User Experience infotainment sustav s dodirnim zaslonom, te sustave pomoći u vožnji kao što su Active Brake Assist i Active Lane Keeping Assist. A-klasa limuzina može se specificirati s linijama opreme Style, Progressive i AMG Line, Night paketom, kao i dodatnom opcijskom opremom.
 

 A-klasa limuzina
Opis vozila
A-klasa je postavila temelje današnjem segmentu kompaktnih Mercedes-Benz automobila 1997. godine, a od tada je u svijetu prodano više od šest milijuna jedinica. A-klasa limuzina, kao sedmi model, dodatno proširuje ponudu kompaktnih automobila iz Mercedes-Benza. Logičan dodatak jer Mercedes-Benz sa C, E i S-klasom ima više kompetencija u segmentu premium limuzina od drugih proizvođača.
Testiraj vozilo Zatraži ponudu
Opis vozila
Tehnički podaci
Vrijeme koje provedete za upravljačem je Vaše vrijeme. Bilo da se nalazite u prometnoj špici ili na nepoznatim dionicama, Vaša nova A-klasa Limuzina osjetno Vas rasterećuje upravo u stresnim situacijama. Iza tog rasterećenja stoji koncept koji svaku vožnju u Mercedes-Benzu čini sigurnijom i jedinstvenom: Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Hej, ostvarite popust pri kupnji Mercedes-Benz vozila sa zalihe
Preuzmi brošuru
Tehnički podaci
Cijene
Za pregled cijena svih izvedbi motora i opreme Mercedes-Benz vozila preuzmite cjenik ili kontaktirajte Mercedes-Benz  prodajne savjetnike
Preuzmi cjenik
Tu smo za vas. Javite nam se!
Dario Gavran
Dario Gavran