Potpuno novi Hyundai Santa Fe

Potpuno novi Hyundai Santa Fe
Novi model Hyundai Santa Fe donosi snažan dizajn SUV eksterijera i interijer obogaćen modernim detaljima.
 
Od prvog Santa Fe 2001. godine Hyundai je prodao preko 1.6 milijuna SUV modela u Europi, čime je ostavio žig u SUV segmentu. Četvrta generacija Santa Fe će privući pažnju snažnim dizajnom, prostranom unutrašnjosti i naprednom tehnologijom. Hyundai Santa Fe smatra se najboljim modelom u floti dugovječne Hyundai SUV tradicije. Pruža inovativni i jedinstveni sigurnosnog sustav – jedan od najboljih u klasi, a izvanredan, prostran i inovativan komfor interijera poboljšava svakodnevicu korisnika.
 
Naglašena prisutnost modernog prestiža je ukomponirana impresivnom kompozicijom svijetla i prepoznatljivim Hyundai kaskadnim rešetkama hladnjaka.
Dizajn eksterijera karakterizira atletski, odvažni izgled i samouvjereni stav. Interijer Santa Fe je oplemenjen ergonomskom arhitekturom. Unutarnji dizajn je ugodno usklađen kombinacijom toplih boja i uzoraka inspiriranih prirodom.

Hyundai zaista brine za sigurnost korisnika stoga je zaštita putnika i pješaka pojačana paketom SmartSense - sustav za izbjegavanje sudara. Inovativni sigurnosni Hyundai sustav čini naprednu tehnologiju pristupačnijom.

Novi Santa Fe predstavlja napredni pogon na četiri kotača sa unaprijeđenim sustavom okretnog momenta ovisno o držanju guma i brzini vozila, pod nazivom HTRAC.
Hyundai stručnjaci su razvili HTRAC tehnologiju koja se bazira na pogon na sva četiri kotača koji kontrolira varijaciju snage kotača. Naziv je kombinacija slova H od Hyundai i prvi dio riječi „traction“ što znači vučna snaga ili trakcija. Ovisno o modelu vozila, HTRAC unaprjeđuje ubrzanje, stabilnost i potrošnju goriva. 
 
Saznajte više informacija o novom Hyundai Santa Fe