Novi Hyundai Tucson

Novi Hyundai Tucson

Novi osvježeni dizajn Hyundai Tucson Hyundai je u Čudnoj šumi Bolesne braće, kao dio zagrebačkog adventa, premijerno predstavio novi Hyundai Tucson. Najprodavaniji Hyundai model, globalno, ali i u Hrvatskoj.
Za osvježen i odvažan izgled novog Hyundai Tucsona zaslužni su, između ostaloga: U novom Hyundai Tucsonu zainteresirani kupci će pronaći veliku inovaciju u povezivosti, dizajnu i sigurnosti. Osim toga, novi benzinski motor snage 132 KS i dizelski motori snage 115 i 136 KS, poboljšavaju učinkovitost automobila, što ga čini još pouzdanijim pratiteljem na cesti. Nadalje, opremljen je najinovativnijim sigurnosnim značajkama, klasičnim značajkama udobnosti i praktičnosti, uključujući novi Display Audio sustav i Krell premium sound sustav s 8 zvučnika. Osim toga, novi Hyundai Tucson prvi put nudi Surround View Monitor i Smart Cruise Control sa Stop i Go sustavom.
Hyundai je predstavio novi Tucson uz slogan „Naporan rad se isplati“ i pjesmu „Lucky guy“. Slogan je razvijen na temelju analogije duha ustrajnosti i predanosti Tucsonovoj ciljnoj skupini i marki Hyundai. Naglašava kako uspjeh nije slučajnost. Hyundaiju i njegovim kupcima naporan rad nije nepoznanica, oni postižu uspjeh kroz svoju disciplinu i ambiciju. „Lucky guy“ poručuje kako ono što drugima izgleda kao puka sreća, zapravo dolazi kao rezultat istinske predanosti, što više radite - više sreće imate!

Pozivamo sve zainteresirane kupce da posjete naš salon i dogovore testnu vožnje s novim Tucsonom.