Jeep® Winter Experience

Jeep® Winter Experience
Za cijelu zimsku sezonu 2018. – 2019. marka Jeep® odabrala je CampZero, prvi resort za aktivan odmor za zaljubljenike u planine kao svoju ekskluzivnu bazu za događaj „Jeep® Winter Experience”.
 
Gosti na lokaciji u samom srcu doline Ayas Valley, pored mjesta Champoluc, osjetit će snagu za upravljačem modela iz linije 4×4 Jeep – uključujući novi Wrangler Rubicon i Saharu, novi Renegade Trailhawk, novi Cherokee Limited 4×4, Compass Limited 4×4 i snažan Grand Cherokee Trackhawk.
Aktivnost slavi legendarne „off-road” sposobnosti SUV modela marke Jeep i obilježava kraj uspješne godine i brojnih novih modela plasiranih na tržište, uključujući novi Renegade, Wrangler i Cherokee.
Jeep je najbrže rastuća marka na europskom tržištu s prodajom koja je porasla za gotovo 50 % u odnosu na 2017.
 
Divlji krajolik za aktivnost koja izražava duh avanture i slobode koja zabavlja zaljubljenike u planine i vlasnike modela Jeep®. To su ujedno i vrijednosti koje obje grupe pokreću i tjeraju da prelaze granice i nikada ne pristaju na manje. Naposljetku, kako u planinskim aktivnostima tako i u „off-road” vožnji, užitak nije samo odredište već i sam put do tamo. Za upravljačem vozila Jeep vozači uspješno svladavaju najteže i najzahtjevnije terene, čak i kada ih vremenski uvjeti dodatno otežavaju. Nema boljeg mjesta za demonstraciju kvalitetnog inženjeringa, pouzdanosti i sigurnosti vozila marke Jeep nego što su to planine.
 
Poznato je da Jeep SUV s jednakom lakoćom svladava gradske ulice, autoceste, pijesak, blato i kamenite terene.
Okružena prvim snijegom ove zime, marka Jeep seli se u prekrasno okruženje Valle d’Aosta za uzbudljiv događaja  „Jeep Winter Experience” s potpuno osvježenim proizvodnim programom, po pitanju proizvoda, modela motora, dizajna, sustava za povezivanje, sustava za pomoć pri vožnji i sustava za sigurnost. Događaj „Jeep Winter Experience” posebice omogućuje divljenje sofisticiranim sustavima 4×4, od sustava Active Drive modela Renegade do visokoučinkovitog sustava Rock Trac modela Wrangler Rubicon, svi modeli opremljeni sustavom za regulaciju trakcije Jeep Selec-Terrain (osim ikonskog modela Wrangler) i najnaprednijim sigurnosnim značajkama, uključujući sustav upozorenja za udarac sprijeda, sustav upozorenja za napuštanje prometnog traka, prilagodljivi regulator brzine i sustav za pomoć pri kretanju nizbrdo.
 
Podnožje planine Monte Rosa poslužit će kao kulisa krilatice marke „posvuda i za sve” koja savršeno dočarava slobodu pokreta i duha koja jednostavnu vožnju pretvara u izvanredno putovanje neovisno o vremenskim uvjetima i uvjetima na cesti. Sve te emocije prenosi snažan model Grand Cherokee Trackhawk kojeg posjetitelji događanja „Jeep Winter Experience” imaju priliku isprobati. Sloboda je također važna vlasnicima modela Jeep koji žele prilagoditi svoje vozilo zimskim uvjetima. Za njih je Mopar razvio jedinstvenu kolekciju originalne dodatne opreme koja će ujedno biti ugrađena u modele Renegade i Wrangler parkirane ispred lokacije CampZero.
Događanje „Jeep Winter Experience” prilika je da se sazna više o čitavom proizvodnom programu marke Jeep, da se čuju najnovije vijesti s tržišta SUV modela u regiji EMEA, a takvih je u malo od više godinu dana bilo poprilično.
2018. završit će s izvrsnim rezultatima, a novu godinu će marka Jeep dočekati spremna za ostvarivanje novih ciljeva, počevši od proizvodnje modela Jeep Compass u tvornici Melfi (Italija) gdje započinje i pretproizvodnja novog modela Renegade PHEV. Proširenje proizvodnog programa novim specijalnim izdanjima i važne inovacije u segmentu motora, mogućnosti povezivanja i Infotainment sustava nastavit će se i tijekom 2019.

Odaberite Jeep Renegade ili Jeep Compass u salona Auto Gasparić