Ostanite "cool" uz popuste Mercedes-Benz servisa

Ostanite

Otkrijte široku ponudu i profitirajte kroz kompetentnu uslugu pripreme Vašeg vozila za zimu u Mercedes-Benz Gašparić servisu. Mraz, led i snijeg zimi su najveći izazov za vaše vozilo. Uz pomoć kvalitetnih proizvoda za zimsku njegu vozila često ih je moguće jednostavno obrisati.
 
Originalni Mercedes-Benz kotači
Lijepo je iščekivati snijeg i veseliti se zimskom ugođaju dok smo u toplom domu, no izlaskom na ulicu odmah se moramo prilagoditi na nisku tempraturu i klizave uvjete na kolnicima.
Odaberite stoga dokazanu Mercedes-Benz kvalitetu koja sa sobom donosi tri odlučujuće prednosti:
1. Visoku razinu pristajanja. Za savršeno okretanje kotača i visoku razinu udobnosti vožnje.
2. Sigurnost kao dio serije. Zahvaljujući opsežnom programu razvoja kotača, guma i senzora za kontrolu tlaka u gumama (RDK senzori), sukladno strogim Mercedes-Benz smjernicama.
3. Postojanu ljepotu. Postojani sjaj zahvaljujući posebnom antikorozivnom laku.
 
Mercedes-Benz metlice brisača - Popust 25%
Vaše metlice brisača ne uspijevaju obrisati kapljice jesenske kiše bez iritantnih tragova ili zvukova? Nekoliko zimskih perioda s vrlo niskim temperaturama ubrzava trošenje metlica pa je možda vrijeme za zamjenu. Metlice se odlikuju izvanrednom kvalitetom i posjeduju tihi i ugodan zvuk. Za oči i uši.

Originalni Mercedes-Benz tepisi - Popust 20%
Mercedes-Benz tepisi precizno su prilagođeni dimenzijama vašeg vozila jer se proizvodnja temelji na CAD računalnim podacima vašeg modela.

Mercedes-Benz Top servisni paketi
Razumno je provjeriti neke vitalne detalje kako biste mirno nastavili uživati u vožnji svog omiljenog Mercedes-Benz automobila. Sada povoljno možete zamijeniti motorno ulje i filter, filtere goriva, kabine i zraka. Jer baš kao ni vi, ni mi od Mercedes-Benz vozila ne očekujemo ništa manje od pouzdanosti i dugovječnosti.

Preuzmite brošuru Mercedes-Benz zimska akcija
Više o Mercedes-Benz servisnim paketima
Prijavite se na Mercedes-Benz servis
Kontaktirate Mercedes-Benz servis