Mitsubishi SpaceStar

Mitsubishi SpaceStar

Kod izbora gradskog automobila uglavnom se zahtjeva okretnost, niska potrošnja i prihvatljiva cijena. Takvi kriteriji su svakako korisni kod racionalnog biranja gradskog prijevoznog sredstva. Sve to, a i puno više ima novi Mitsubishi Space Star.

Okretan?
I te kako! Radius okretanja od svega 4,6 m je najbolji u klasi.

Niska potrošnja? O, da. I to svega 4,5l/100 km (1.0 MT) do 4,9l/100 kn (1.2 CVT).

Prihvatljiva cijena? Za 75.900 kn kod izvedbe 1.0 Entry dobit ćete 71 KS u karoseriji dugoj 3,84 m. Klima uređaj, električno podesive prozore i retrovizore, centralnu bravu s daljinskim upravljanjem, audio sustav, senzore za svjetla i kišu, pa čak i krovni spojler. Uz sve to dobit ćete najprostraniju kabinu u klasi i najvišu maksimalnu brzinu u klasi od 170 km/h za 1.0 l do 180 km/h za 1.2 l.

Za one koji se ne žele odreći komfora iz više klase, tu su izvedbe 1.2 Invite i Intense. Na raspolaganju su aluminijski naplatci, tempomat, navigacija, automatski klima uređaj, maglenke, pametni ključ, interijer obložen kombinacijom kože i premium tkanine. Tu si i full LED svjetla koja noć pretvaraju u dan i automatski mjenjač za svega 8.000 kn. Po takvoj cijeni to ne nudi nitko osim Mitsubishija.

Više detalja, cjenik i popis opreme pogledajte na https://www.auto.hr/nova-vozila/mitsubishi-60/space-star/195