phone-icon

Mercedes-Benz servisna akcija „U susret proljeću“

Mercedes-Benz servisna akcija „U susret proljeću“

PROLJETNA MERCEDES-BENZ SERVISNA AKCIJA 2021 „U susret proljeću“

Prve tople sunčeve zrake ponovno pozivaju na izlet u prirodu – naravno, u Vašem Mercedes-Benzu. Sezonskom provjerom vozila kod ovlaštenog Mercedes-Benz partnera svoj ćete Mercedes-Benz pripremiti za najljepša godišnja doba.

Dezinfekcija unutrašnjosti Mercedes-Benz vozila

Uređaj AIRCOMATIC III koristi ultrazvučnu tehnologiju kako bi tekućinu pretvorio u finu maglicu koju cirkulacijski sustav vozila prenosi u isparivač, gdje uklanja mirise na izvoru. Osim neugodnih mirisa koji proizlaze iz samog sustava grijanja, ventilacije i klimatizacije, uređaj može ukloniti neugodne mirise s unutarnjih površina vozila, uključujući tepih, presvlake i obloge. Uz to unutrašnjost vozila tretira ozonom kako bi uklonio sve teške mirise povezane s dimom, gorivom i kućnim ljubimcima. Nakon toga slijedi tretman pročišćavanja zraka koji automatski neutralizira ozon. Cjelokupna usluga izvodi se za otprilike 20 do 25 minuta, a rezultat je čist, svjež i mirisan sustav grijanja, ventilacije, klimatizacije i ostatka unutrašnjosti vozila.

1) Dezinfekcija se vrši s originalnim Mercedes-Benz proizvodima kompatibilnima za korištenje unutar vozila kako ne bi došlo do oštećenja materijala
2) Proizvod je ekološki prihvatljiv i nije štetan za zdravlje, te je odobren od Odjela za ispitivanje materijala i ekologiju tvrtke Mercedes-Benz AG

Akcijska cijena s PDV-om: 400,00 kn

Dezinfekcija klima uređaja - Popust za vrijeme akcije 20%

Udahnite punim plućima. Naši servisni djelatnici školovani su za brzo i učinkovito dezinficiranje klima uređaja jer se samo ispravnim čišćenjem i dezinfekcijom uklanjaju štetne bakterije i gljivice. Osim toga, koristimo originalno Mercedes-Benz sredstvo za dezinfekciju uređaja jer nema do mirisa svježe očišćenog prostora ili do originalnog mirisa automobila.

Dezinfekcija prostora filtera klime i kanala klimatizacije kod Mercedes-Benz vozila vrši se s Contra Sept® sprejom. Kako bi se ponovno postigla idealna učinkovitost Vaše klime, uvijek koristimo cijeli sadržaj jedne bočice. 


Nudimo Vam i originalne dodatke.
Originalna Mercedes-Benz dodatna oprema sa stilom.
 
Pogledajte sve dostupne atrikle Mercedes-Benz proljetne akcije

Detalji proljetne akcije. 
Cilj nam je stvoriti razliku.
 
Upravo predanost detaljima čini izvrstan servis. Gašparić Grupa prilikom servisiranja Vašeg vozila štedi Vaše dragocjeno vrijeme i jednostavno briše neugodne tragove svakodnevice s Vašeg ljubimca. Posjetite naš servis i uvjerite se u kvalitetu usluge.

Naručite se ovdje za podešavanje geometrije kotača! Telefonom ili E-mailom.