Hyundai zna što je akcija!

Hyundai zna što je akcija!

Jedinstvena Hyundai akcija ovoga ljeta pokreće najbolje u vama! U dosad neviđenoj ponudi, naši akcijski junaci na četiri kotača, Hyundai i30 i Hyundai Tucson, dolaze k vama uz odlične performanse i vrhunske pakete opreme koji će ispuniti očekivanja i onih najzahtjevnijih. Jeste li spremni na najbrutalniju rasprodaju do sada?

Pouzdanost i profinjenost automobila su vam na prvom mjestu? Ne tražite dalje. Prostran i agilan, Hyundai i30 svojim atraktivnim dizajnom, naprednim povezivanjem i sigurnosnim značajkama stvara fantastičan dojam na svakoj cesti. Uz LED dnevna i pozicijska svjetla, tonirana stakla, tempomat i napredni sustav pomoći, vaš akcijski junak pazi na vas u svakoj situaciji. Spreman za nove avanture, iščekuje vas kod svih ovlaštenih Hyundai prodajnih partnera.


Najprodavaniji Hyundai SUV sada je dostupan u vrhunskoj Hyundai ljetnoj akciji! Uz odvažan dizajn i najsuvremeniju tehnologiju, Hyundai Tucson sinonim je za moderno. Stvoren za svaki teren, ova akcijska zvijezda je budućnost svake vožnje. Njegova kamera za vožnju unatrag, automatski klima uređaj te komande radio uređaja na kolu upravljača pomoći će vam da brže i lakše stignete do cilja. Čeka vas u svim ovlaštenim Hyundai prodajnim salonima.