Sunce, plaža, Mercedes-Benz i japanke

Sunce, plaža, Mercedes-Benz i japanke

Ipanema Summer Story bilo je idealno mjesto za uživanje u prirodi i izlaganje novih Mercedes-Benz vozila.
Ovaj događaj posjetile su poznate osobe: Jelena Rozga, Ivan Šarić, Joško Lokas, Vanja Halilović, Sementa Rajhard, Paola Valić Bekić, Bojan Jambrošić, Ecija Ivušić, Lara Antić, Katarina Baban, Robert Kurbaša, Perica Bukić i drugi.
Gosti su uživali u bogatom stilskom i zabavnom programu gdje smo izložili dva nova Mercedes-Benz modela CLS i A-klasu. Mercedes-Benz A-klasa je oduševila novim izgledom uz luksuzni interijer te intuitivno sučelje prilagođeno korisniku. Nova A-klasa zadržava svoj mladenački i dinamičan karakter, ali je odrasla i udobnija nego ikad.
Što se tiče tehnologije, nova A-klasa ne samo da zauzima prvo mjesto zahvaljujući MBUX – Mercedes-Benz User Experience sustavu nego također nudi niz funkcija koje su prije bile rezervirane za luksuznu klasu. U određenim uvjetima vožnje po prvi put je u mogućnosti voziti poluautonomno, a na zahtjev su dostupna MULTIBEAM LED prednja svjetla. Svi modeli nove A-klase pokretani su novim i učinkovitim dizelskim i benzinskim motorima te je iskoristivost ovog modela, iako je Mercedes-Benz zadržao sportski izgled, povećana. 
Nova generacija modela CLS ima mnogo zajedničkog s novom S‑klasom, najboljim modelom u čitavoj automobilskoj industriji: CLS je opremljen najnovijom generacijom sustava za pomoć pri vožnji, s podrškom za vozača koja se temelji na odabranoj ruti, putem paketa opreme za pomoć pri vožnji „Drive Assistance Package”. Proizvodi iz asortimana sustava za pomoć pri vožnji i sigurnost modularnog su dizajna i u osnovnoj opremi sadrže aktivni sustava za pomoć pri kočenju, sustav za zadržavanje u prometnom traku, sustav za zadržavanje pažnje vozača „ATTENTION ASSIST”, sustav za pomoć pri regulaciji brzine i sustav za zaštitu putnika PRE-SAFE®.

Saznajte više o našoj ponudi novih Mercedes-Benz vozila