Priopćenje za javnost

Priopćenje za javnost

Priopćenje za javnost

 
Gašparić Grupa kao odgovorno poduzeće pomno prati stanje epidemije Coronavirusa (COVID-19).
Zaštita ljudi nam je na prvom mjestu, brinemo o našim zaposlenicima i klijentima, te pozorno pratimo daljnji razvoj situacije i preporuke nadležnih državnih tijela. Sukladno Odluci o ograničenju rada i mjerama ponašanja Stožera civilne zaštite, javljamo privremene mjere po djelatnostima, a koje su podložne promjenama.

PRODAJA

Novo radno vrijeme prodaje je od 8:00-18:00
Sukladno Odluci o ograničenju rada i mjerama ponašanja Stožera civilne zaštite, odjel prodaje je ponovno otvoren! 
Radi Vaše sigurnosti i sigurnosti naših zaposlenika djelatnici prodaje i dalje rade u smjenama.

Sve stranke koje očekuju isporuku naručenih vozila, biti će obavještavane o statusu vozila i mogućnostima isporuke.

Obzirom da je ovo situacija u kojoj se svaki dan mijenjaju okolnosti, pozorno pratimo daljnji razvoj situacije i preporuke nadležnih državnih tijela kako bi poslovne procese prilagodili Vama u skladu s napucima od nadležnih službi.
Sve stranke koje očekuju isporuku naručenih vozila, biti će obavještavane o statusu vozila i mogućnostima isporuke.
Ukoliko netko od naših trenutnih i budućih korisnika, stranaka i prijatelja treba dodatne informacije naši prodajni djelatnici su i dalje dostupni putem mail-a i mobilnih uređaja.

SERVIS

Radno vrijeme servisa je od 7:30-16:30
Servisiranje i popravci vozila obavljaju se u skladu s preporukama Stožera civilne zaštite. Nastavak rada je naša društvena odgovornost jer mobilnost građana smatramo ključnom u trenutačnim okolnostima. Smatramo da nam je dužnost održavati Vaše vozilo u funkciji i u ovakvim uvjetima života.
Sva servisirana vozila u našim servisnim centrima standardno su zaštićena zaštitnim najlonskim prekrivačima na upravljaču, mjenjaču i vozačkom sjedalu, odnosno na mjestima gdje je moguć kontakt servisera s dijelovima vašeg vozila posebno izloženim kontaktu. Po dolasku u naš centar obavezna je dezinfekcija ruku, a zaposlenici koriste zaštitne rukavice i maske prema potrebi uz obavezno održavanje propisanog razmaka između osoblja i stranaka. Ovim smo primijenili propisanu zaštitu za sigurnu komunikaciju između osoblja i stranaka te uvelike smanjili rizik infekcije.
 


S Vama u svakom trenutku,
Gašparić Grupa