phone-icon

Osvježena suradnja s poznatim boksačem Alenom Babićem

Osvježena suradnja s poznatim boksačem Alenom Babićem

Alen Babić, poznati hrvatski boksač i Gašparić Grupa produžili su svoju uspješnu suradnju.
Kao ambicioznom sportašu, mobilnost i pristup svjetskoj boksačkoj sceni ključni su za daljnji rast i razvoj karijere. Partnerstvo s Gašparić Grupom će mu to i omogućiti.
 
   
"Ovo partnerstvo mi izuzetno puno znači, ne samo radi mobilnosti, već kao podrška koju mi Gašparić Grupa pruža u svim poglavljima moje dosadašnje boksačke karijere. Svoju posvećenost i odlučnost želim prenositi i izvan ringa te očekujem da ćemo zajedno raditi na projektima koji će ne samo promovirati boks kao sport, već i inspirirati nove generacije sportaša da prate svoje snove. Kao što i ja pratim svoje,“ podijelio je s nama svoja razmišljanja Alen Babić, prilikom preuzimanja svog novog limenog ljubimca.
 
   
"Alen je jedna izuzetno rezultatima posvećena osoba, u čemu smo se prepoznali i mi kao tvrtka koja teži izvrsnosti. Želimo podržati Alenovu predanost i talent, te zajedno biti na putu ostvarivanja njegovih sportskih uspjeha. Ovo partnerstvo je rezultat naše strasti prema sportu i ambicije da podržimo domaće talente“, izjavila je Lana Gašparić prilikom uručivanja ključeva Mercedes-Benz automobila poznatom sportašu.

 
 

U narednom periodu, Alen se priprema za nove izazove, želimo mu da svu svoju energiju usmjeri na ostvarivanje vrhunskih rezultata, a mi ćemo se pobrinuti da svojom Mercedes-Benz A klasom, na tom putu ne zastane. POGLEDAJTE VIDEO PREUZIMANJA VOZILA!