Nova Mercedes-Benz C-klasa limuzina i karavan

Nova Mercedes-Benz C-klasa limuzina i karavan
U novoj izvedbi, AMG Line linija opreme standardno uključuje prednju masku u obliku dijamanta. Prednji branici su redizajnirani za sve linije opreme. Ovaj novi dizajn čini da EXCLUSIVE vanjština bude još izražajnija te da AVANTGARDE vanjština ima još dinamičniji karakter. Prednja maska uključuje srebrnu ukrasnu traku (standardno), kromiranu ukrasnu traku (u kombinaciji s AVANTGARDE vanjštinom) ili trodijelnu kromiranu ukrasnu traku (EXCLUSIVE vanjština). U kombinaciji s AMG Line vanjštinom, vozilo uključuje AMG prednji donji spojler s novom geometrijom, a straga umetak s izgledom difuzora ima novi dizajn.

Mercedes-Benz C-klasa standardno dolazi s halogenim prednjim svjetlima s integriranim LED dnevnim pozicijskim svjetlima.
Ponuda boja je proširena dodatkom Mojave srebrne metalik i smaragdno zelene metalik boje za limuzinsku i karavansku izvedbu.Unutarnji dizajn: vrhunsko fino dotjerivanje
Sportska unutrašnjost odiše visokom klasom, uključujući protočne oblike i novu interpretaciju modernog luksuza.
Središnju konzolu karakterizira elegantan ukrasni element. Dostupan je u varijanti drveta lješnjaka otvorenih pora ili antracit hrasta otvorenih pora. 3D ukrasni element od pravog drveta na središnjoj konzoli kombinira karakter ručne izrade s modernim osjećajem. Nove izvedbe unutrašnjosti su magma siva/crna i sedlo smeđa za AMG Line unutrašnjost.
Standardni dio opreme je KEYLESS-GO funkcija paljenja, a start/stop tipka dolazi s novim dizajnom turbine.
Novost predstavlja Multicontour Seat paket. S ovim paketom, bočne potpore i lumbalni dio sjedala mogu se individualno podesiti uz pomoć električne pneumatske pumpe. Efekt masiranja u lumbalnom dijelu omogućen je zračnim komorama koje se kada se funkcija aktivira, napuhuju i ispuhuju na impulsni ili valoviti način. Pneumatskim funkcijama sjedala upravlja se putem multimedijskog sustava.
C-klasa preuzima koncept prikaza iz S-klase s opcijskom, u potpunosti digitalnom instrumentnom pločom koja nudi tri različita stila prikaza: „Classic", „Sport" i „Progressive".
C-klasa ima na dodir osjetljive kontrole na upravljaču. One reagiraju na pokrete prstiju kao, na primjer, na pametnom telefonu. One vozaču omogućuju kontrolu funkcija instrumentne ploče i cijelog informacijsko-zabavnog sustava bez micanja ruku s upravljača. Još jednu novu značajku predstavlja uporaba DISTRONIC sustava i tempomata izravno preko upravljača.

Intelligent Drive: tehnološki napredna aktivna sigurnost
Nova C-klasa uključuje najnovije sustave pomoći u vožnji, nudeći vozaču aktivnu podršku i višu razinu aktivne sigurnosti u odnosu na prethodnika. U određenim situacijama C-klasa se može voziti i polu-autonomno. Kako bi to bilo moguće mora pozorno pratiti promet: poboljšani sustav kamere i radara omogućuju joj pregled do 500 m naprijed. Ovisno o situaciji, to može pomoći u smanjenju posljedica naleta na sporokretajuća, zaustavljajuća ili zaustavljenam vozila te s pješacima i biciklistima koji prelaze cestu, ili ih čak u potpunosti izbjeći.
 
ENERGIZING comfort control sustav (opcija) povezuje razne sustave udobnosti vozila. On sustavno koristi funkcije klima uređaja (uključujući mirise) i sjedala (grijač, ventilacija, masaža) kao i svjetlosno i glazbeno raspoloženje te omogućuje specifično okruženje u skladu s raspoloženjem i potrebama vlasnika.
C-klasa se standardno oprema s Audio 20 multimedijskim sustavom, uključujući dva USB priključka, čitač SD kartica, Bluetooth priključak i medijsko sučelje.

COMAND Online sustav najnovije generacije (opcija) može se pohvaliti 3D navigacijom s tvrdog diska s prikazom topografskih karata, foto-realističnim 3D zgradama i 3D rotacijama karata.
Uz Concierge uslugu osobnog asistenta (dostupno kao usluga uz pretplatu), Mercedes me connect klijentima na raspolaganju stoji niz individualnih usluga: od rezervacije stola u restoranima i dobivanja naputaka o turističkim rutama, do prikupljanja informacija o kulturnim ili sportskim događajima i slanja odredišta navigacije izravno vozilu.
Sada je opcijski dostupan dodatni audio sustav. S devet zvučnika i izlaznom snagom od 225 W (2 x Frontbass s 50 W, svaki od preostalih pet kanala ima snagu od 25 W), sada je pozicioniran između standardnog audio sustava i Burmester® surround audio sustava.

Obnovljena C-klasa očekuje Vas u salonu Auto Gašparić.
Rezervirajte test vožnju Mercedes-Benz C-klase