phone-icon

Nova generacija gospodarskog vozila

Nova generacija gospodarskog vozila

Novi Sprinter. 100% za Vas. 
 
Više od dva desetljeća Mercedes-Benz Sprinter oduševljava svojom funkcionalnošću i isplativošću, a njegova robusnost i trajnost postali su referentna točka za sva laka gospodarska vozila. Velika prednost Sprintera je uspješni odgovar na izazove koje pred njega postavljaju ubrzane promjene u poslovnom svijetu. Upravo zato je treća generacija ovog vrhunskog gospodarskog vozila prepuna inovativnih rješenja i koncepata budućnosti, a mogućnosti konfiguracije prilagođene upravo vašim potrebama su zadivljujuće.

Opremljen najsuvremenijim hardverom povezivanja, novi Sprinter postatje dio Interneta, otvarajući vrata za implementaciju potpuno novih rješenja specifičnih za klijente. 

Novi Sprinter, uz progresivan dizajn donosi udobnost i sigurnost kao kod putničkih automobila. Vrhunsku ekonomičnost zahvaljujući nižim ukupnim troškovima vlasništva, nižim korisničkim troškovima i servisnom intervalu od 60.000 km ili dvije godine. Novi Sprinter je dostupan kao Panel Van, Tourer, Pick-up, šasija, bus ili tegljač.

Okosnicu pogonskih agregata čini već poznati 4-cilindrični turbodizelski motor OM651 radne zapremine 2,1 l, koji je kod vozila sa stražnjim pogonom dostupan sa snagama od 114, 143 i 163 KS, a kod vozila s prednjim pogonom je dostupan u izvedbama sa 114, 143 i 177 KS.

Sada je dostupan i pogon samo na prednje kotače. Prednosti takvog rješenja su nosivost veća za 50 kg, a utovarna visina manja za značajnih 80 mm. Po prvi put dostupan je 7G-TRONIC PLUS mjenjač, a u opciji će biti i mogućnost redukcije prijenosnog odnosa.

Odaberite model Sprintera iz programa Mercedes-Benz laka gospodarska vozila

Za dodatna pitanja obratite se prodajnim savjetnicima, ili posjetite salon Auto Gašparić.