Hyundai – mobility partner projekta STEM

Hyundai – mobility partner projekta STEM
Hyundai, kao dio projekta STEM auto dovodi STEM znanja i vještine robotike u škole diljem Hrvatske. STEM auto je, do sada putovao po Hrvatskoj u 4 ciklusa, u sklopu kojih je održano više od 100 besplatnih radionica za preko 1600 djece u regijama Slavonije, Dalmacije i otoka te središnje Hrvatske, a ovaj put su održali radionicu u našem salonu. 

25. travnja u Tehnološkom parku Zagreb  predstavljen je projekt STEM auto 2018. U projektu edukatori Instituta za razvoj i inovativnost mladih (IRIM) putuju po Hrvatskoj i održavaju besplatne radionice programiranja, robotike i digitalne pismenosti, a sve to uz podršku Hyundai STEM automobila. STEM auto je poput bibliobusa modernog doba, koji u ciklusima putuje po Hrvatskoj, prvenstveno po manjim mjestima. Radionice služe kao poticaj djeci i mladima za rad u STEM područjima. STEM je skraćenica za znanost (Science), tehnologiju (Technology), inženjerstvo (Engineering) i matematiku (Mathematics).

STEM auto će se u 2018. provoditi u nekoliko ciklusa po Hrvatskoj. Auto će početkom svibnja putovati po južnoj Dalmaciji i otocima, a nakon toga, tijekom godine, obići će sjevernu i srednju Dalmaciju, Istru i Kvarner, Liku i Gorski kotar te Središnju Hrvatsku.

Pogledaj ponudu Hyundai vozila Gašparić Grupe