phone-icon

Hyundai je partner Hrvatskog nogometnog saveza

Hyundai je partner Hrvatskog nogometnog saveza
Hyundai je postao službeni partner Hrvatskog nogometnog saveza do kraja Svjetskog prvenstva u Kataru 2022. Hyundai kao sponzor u vrhunskom nogometu prisutan je više od 20 godina, te po drugi put postaje partner najjačem sportskom brandu u Hrvatskoj.
Prilikom potpisivanja Ugovora, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Davor Šuker, izrazio je zadovoljstvo novim partnerstvom:
„Hrvatski nogometni savez se ovim ugovorom nastavlja povezivati sa snažnim partnerima čija će nam podrška puno značiti u daljnjem radu. Hyundai je tvrtka koja teži izvrsnosti i inovativnosti, što se odlično preklapa s vrijednostima Hrvatskog nogometnog saveza i zato vjerujem da je ovo početak uspješne i duge suradnje.“

Lovre Živković, predsjednik Uprave Hyundai Hrvatska, izjavio je:
„Suradnja s Hrvatskim nogometnim savezom još je jedan korak prema pozicioniranju branda Hyundai kao vodeće marke automobila u Hrvatskoj i nastavak jačanja globalne strategije povezivanja s nogometom. Već 20 godina Hyundai donosi strast, dinamičnost i uzbuđenje nogometne igre do obožavatelja diljem svijeta. Sretni smo i ponosni zbog početka partnerstva s najuspješnijim sportskim brandom u Hrvatskoj. Uspjeh koji dijeli Hrvatski nogometni savez dijelimo i mi.“

Savez će na raspolaganju imati najsuvremenija Hyundai vozila, a Hyundai partnerstvo bit će vidljivo kroz izložene automobile na domaćim utakmicama te nizom zajedničkih medijskih i digitalnih sadržaja te aktivacija. Tijekom partnerstva branda Hyundai i Hrvatskog nogometnog saveza, razvit će se niz inicijativa kojima će se navijačima olakšati mobilnost i uživanje u nogometu učiniti dostupnijim.

Pratite nas na drušvenim mrežama Facebook i Instagram