phone-icon

Gašparić Grupa produžila suradnju s GNK Gorica

Gašparić Grupa produžila suradnju s GNK Gorica

 
Gašparić Grupa produžuje suradnju s GNK Gorica

ŠRC Velika Gorica – Velika Gorica, 23.. Rujan, 2021.

Gašparić Grupa, prijatelj HNK Gorice i grada Velike Gorice, i u narednom će razdoblju biti partner i podrška našega kluba u pokušaju ostvarivanju svih ciljeva na sportskom terenu, ali i izvan njega.
 
HNK Gorica je ponos grada Velike Gorice i pokazatelj kako je uspjeh moguć s pravom vizijom i dobrim namjerama. Gašparić Grupa je dio Velike Gorice od svojih početaka i oduvijek je njegovala dobre lokalne odnose pa nam je izrazito drago da možemo surađivati i s ponosom Velike Gorice, HNK Goricom - istaknula je Lana Gašparić, CEO Gašparić Grupacije
 
Gašparić Grupa, dodali su iz grupacije, ovom suradnjom želi podržati lokalni razvitak i bolju suradnju te potaknuti društveno odgovorno ponašanje prema lokalnoj zajednici. Cilj suradnje je jačanje konkurentnosti i ostvarenje vlastitih razvojnih potencijala Velike Gorice. Svaka lokalna zajednica koja na taj način prepozna razvitak sporta kao društveni cilj, već će u ranoj fazi projekta ostvariti i mogućnost profitabilnosti kroz sport koji se ne odnosi samo na profit od evenata, već kroz niz drugih koraka koje su usko vezane uz gospodarski i marketinški razvoj sporta i lokalne zajednice.
 
Izuzetno smo zadovoljni suradnjom s Gašparić Grupom u razdoblju iza nas i sretni smo što se ta suradnja nastavlja. Vjerujemo da spoj ovakva dva brenda našega grada, kao što su Gašparić Grupa i HNK Gorica, može donijeti samo obostrano zadovoljstvo i u vremenu pred nama - istaknuto je iz kluba.
 
Gašparić Grupa je jedan od najvećih ovlaštenih automobilskih multi brand centra u Hrvatskoj. Na lokaciji u Vukovini nalazi se prodajno-servisni centar za Mercedes-Benz, Hyundai, Fiat i Jeep vozila te smo generalni distributer za Mitsubishi Motors vozila za Republiku Hrvatsku, s tradicijom i iskustvom od preko 30 godina.
 
U sklopu grupacije objedinjene su usluge prodaje i održavanja novih i rabljenih vozila, kao i dugoročnog najma po sistemu full-fleet service.
 
- Zbog toga su naši klijenti potpuno bezbrižni te mogu uživati u vožnji svojih limenih ljubimaca, dok će brigu o održavanju, osiguranju te ostaloj podršci prepustiti nama - poručuju iz Gašparić Grupe.