phone-icon

Gašparić Grupa postaje dio Savage team-a

Gašparić Grupa postaje dio Savage team-a

Alen „The Savage“ Babić i Gašparić Grupa potpisali suradnju
Gašparić Grupa - Velika Gorica, 05. Studeni 2021.
 

Gašparić Grupa postaje ponosni član Savage Team-a

 
„Gašparić Grupa je u Alenu Babiću prepoznala potencijal budućeg prvaka i budućnost hrvatskog boksa. Zbog njegove radne etike, skromnosti i konstantnog dokazivanja odlučili smo ga podržati u osvajanju boksačkog svjetskog vrha. Nadam se da će naš doprinos imati utjecaj u ostvarenju tog cilja i ponosni smo što smo postali dio Savage Team-a.“
Lana Gašparić, CEO Gašparić Grupe
 
Gašparić Grupa ovom suradnjom želi dodatno podržati već izrazito uspješni sportski put Alena „The Savege“ Babića. Uz naše sponzorstvo nadamo se omogućiti Alenu bolji fokus na trening i nove sportske uspjehe. Suradnja između Alena i Gašparić Grupe temelji se na zajedničkoj želji za napretkom. Alen se, osim uspjeha u ringu, dokazao i na društvenim mrežama, stvarajući jedinstven brand. Cilj suradnje je jačanje konkurentnosti, ostvarenje jače povezanosti s našim klijentima i unaprjeđenje naše usluge u svim segmentima.
 
„Suradnja s Gašparić Grupom potvrđuje da je Savage postao svjetsko ime. Izvrsnost prepoznaje izvrsnost. Želio bih se zahvaliti na povjerenju koje su mi ukazali i zajedno idemo samo naprijed. Uz podršku Gašparić Grupe mogu se posvetiti onome što radim najbolje, dominaciji u ringu.“
Alen „The Savage“ Babić
 
Gašparić Grupa je jedan od najvećih ovlaštenih automobilskih multi brand centra u Hrvatskoj. Na našoj lokaciji u Vukovini se nalazi prodajno-servisni centar za Mercedes-Benz, Hyundai, Fiat i Jeep vozila te smo generalni distributer za Mitsubishi Motors vozila za Republiku Hrvatsku. S tradicijom i iskustvom od preko 30 godina.
U sklopu naše grupacije objedinjujemo usluge prodaje i održavanja novih i rabljenih vozila kao i dugoročnog najma po sistemu full-fleet service. Zbog toga su naši klijenti potpuno bezbrižni te mogu uživati u vožnji svojih limenih ljubimaca, dok će brigu o održavanju, osiguranju te ostaloj podršci prepustiti nama.

Instagram: Alen "The Savage" Babić
Alen Babić pokraj Mercedes-Benz službenog automobila Gašparić Grupe

Alen Babić i CEO Gašparić Grupe

Alen Babić u Mercedes-Benz automobilu

Alen Babić potpisao suradnju s Gašparić Grupom
Logo Gašparić grupe