phone-icon

Gašparić Grupa - Kupovina automobila kriptovalutama

Gašparić Grupa - Kupovina automobila kriptovalutama

Gašparić Grupa uvodi mogućnost kupovine automobila kriptovalutama

Gašparić Grupa nastavlja s implementacijom poslovnih inovacija te u svoje poslovanje uvodi mogućnost plaćanja automobila kriptovalutama u Hrvatskoj u suradnji s vodećom hrvatskom fintech kompanijom Electrocoin i njihovim platnim sustavom za procesiranje kriptovaluta PayCek. Integracijom sustava PayCek u platno poslovanje Gašparić grupe omogućuje se vlasnicima kriptovaluta da kupovinu ili servis automobila Mercedes-Benz, Hyundai, Mitsubishi, Jeep, Fiat, Alfa Romeo i Lancia mogu na jednostavan način realizirati plaćanjem kriptovalutama istovremeno garantirajući najviše sigurnosne standarde na kojima počiva sam sustav.

Sustav plaćanja automobila i servisa podržava platne transakcije s 14 kriptovaluta:
 

Kako kupiti automobil s kriptovalutama? 


Kupnja automobila kriptovalutama, odnosno sam proces naplate vrlo je jednostavan te se za kupovinu auta kriptovalutom realizira putem kreiranja platne ponude koja sadrži link sa svim potrebnim podacima kako bi kupac kroz sustav PayCek mogao izvršiti transakciju jednom od dostupnih kripovaluta. Istražite kupovinu auta kriptovalutama kod naših prodajnih savjetnika.

Upute za korištenje i plaćanje automobila i usluge servisiranja kriptovalutama: 

PayCek je platni procesor koji trgovcima omogućava da svoje proizvode i usluge naplate u kriptovalutama, što je u ovom slučaju kupnja vozila, servis vozila ili kupnja auto moto opreme. Sam sustav razvijen je od strane tvrtke Electrocoin koja je jedna od vodećih hrvatskih fintech kompanija. PayCek sustav moguće je vrlo jednostavno integrirati u fizičke i online trgovine dok je samo korištenje sustava za trgovce potpuno besplatno. Sam sustav osigurava brzo i sigurno provođenje transakcija s podržanih 14 kriptovaluta. Kupcu se pri plaćanju kriptovalutama iz sustava generira QR kojeg kupac skenira osobnim kripto novčanikom. Sustav obrađuje transakciju kriptovaluta od kupca te se trgovcu na račun izvršava uplata u protuvrijednosti kunama čime je trgovac potpuno zaštićen od potencijalne volatilnosti kritpovaluta. PayCek sustav predstavlja jednostano, brzo i sigurno rješenje za plaćanje kritpovalutama za trgovce te jednako tako i za kupce. U Hrvatskoj je benefite inegracije Electrocoinovog platnog procesora prepoznalo više od 300 partnera među kojima i Konzum, Tifon, Bazar, iNovine pa čak i gradovi poput Svete Nedelje i Cresa te je danas moguće kritpovalutama plaćati na više od 2000 fizičkih ili online prodajnih mjesta.
 
 

Za plaćanje jednokratnih usluga poput servisa vozila ili kupovine auto opreme omogućeno je i plaćanje kriptovalutama na samom mjestu prodaje. Korisniku se u tom slučaju za izvršene usluge generira račun s QR kodom kojeg korisnik jednostavno skenira osobnim kripto novčanikom i izvršava plaćanje u kriptovalutama.

Uvođenjem plaćanja automobila kriptovalutama Gašparić Grupa potvrđuje lidersku poziciju u prepoznavanju inovacija i tehnoloških trendova čime među prvima segmentu trgovine automobilima otvara vrata novoj generaciji potrošača. 

 
Kontaktirajte nas za više informacija.