phone-icon

Bezbrižna vožnja uz Hyundai KONA Electric

Bezbrižna vožnja uz Hyundai KONA Electric

Električnu KONU prepoznati ćete Električna KONA izgubila je rešetku sprijeda kako bi se smanjili aerodinamički otpori. Naplatci su također dobili novi dizajn, s ciljem smanjenja vrtloženja zraka. Električni motor ima veću iskoristivost pa time i drastično manje potrebe za hlađenjem.
Prave prednosti su zapravo vidljive iznutra. Hyundai KONA Electric ima visoku centra konzolu s elegantnim prekidačima za pogon i odabir vrste vožnje. Ostale kontrole su pregledno i uredno posložene. Veliki ekran na sredini i display ispred vozača ne odvalče pozornost i lako se snaći sa svim opcijama. Izbor pogona podijeljen je kao i na Hyundai Ioniqu, jednostavno i inuitivno. Izbornik koristi 7“ display, te head up zaslon. Informacije su preciznei  jednostavne za praćenje, head up zaslon vam omogućuje primanje uputa bez skretanja s rute.

Iza upravljaća su pedalice za izbor snage regenerativnog kočenja kad popuštate papučicu gasa. Prednja sjedala mooguće je naručiti uz električno podešavanje te grijanje i ventilaciju. Uz  to, prtljažnik ima kapacitet od 332 litre, Hyundai KONA nudi bežićno punjenje pametnih telefona, za vrhunski zvuk brine Krell audio sustav.

KONA Electric na jednom punjenju može prevaliti preko 449 kilometara, što je i više nego dovoljno za prosječne potrebe. Osim toga velika pohvala ide činjenici da Hyundai KONU možete voziti samo s gasom, bez diranja kočnice, zahvaljujući regenerativnom kočenju motorom.


Ovisno o paketu opreme Hyundai KONA Electric može zaista biti impresivno luksuzna.

Saznajte više o Hyundai KONI Electric i dogovorite test vožnju