phone-icon

Auto Show Ženeva 2019

Auto Show Ženeva 2019


Posjetili smo najugledniji sajam automobila na svijetu, Auto Show u Ženevi. Pored super automobila koji su predstavljeni, našu pažnju su privukli luksuzni koncepti i noviteti poznatih brendova. Ubrzani dolazak novih tehnologija potaknuo je sve izlagače na osvježenje modela i električno razmišljanje. 


Dieter Zetche, prepoznatljiva figura njemačke automobilske industrije na Auto Showu je predstavio električnu izvedbu Mercedes-Benz V-klase (EQV). Osvježenje se jasno vidi na redizajniranu modela GLC, snažnoj verziji GT, a ipak najviše pogleda privukao je novi CLA Shooting Brake. Karavan sa stilom koji se tehnički i dizajnerski oslanja na novu A-klasu. U usporedbi s predhodnikom, novi CLA podebljan je modernom tehnologijom i sustavom umjetne inteligencije.

Istaknuti modeli na Mercedes-Benz štandu:
Mercedes-Benz Concept EQV, CLA Shooting Brake, GLC Facelift, SLC Final Edition, SL Grand Edition, CLA Edition 1 Orange Art, Mercedes-AMG GT R Roadster, Mercedes-AMG S 65 Final Edition, Formula E Showcar, smart forease+

Nova maska, LED svijetla izvana, te MBUX inteligentni sustav čine novi GLC izuzetno modernim.

Otkivamo i druge revolucionarne modele:

Mitsubishi štand zasjao je uz novi ASX, Europsku premijeru L200 i Engelberg Tourer Concept predstavljen od stane Trevor Manna.
Veseli nas činjenica da ćemo uskoro imati priliku vidjeti upravo taj novi Mitsubishi koncept i na našem tržištu.
Fiat je predstavio najelegantniji proizvodni program ikad, kojim će se obilježiti 120 godina postojanja marke Fiat. Za modele novog proizvodnog programa „120th”, dostupne u inačicama 500, 500X i 500L, karakteristično je potpuno novo, elegantno dvobojno ruho „Tuxedo”. 

Po prvi puta, model Fiat 500X „120th” dobiva „Tuxedo”, dvobojnu crno-bijelu karoseriju. Poput svečanog smokinga, na odabir su dostupne dvije boje karoserije, Pearl Tuxedo (perla bijela + crna) i Silver Tuxedo (srebrno-siva + crna).

Možete li zamisliti budućnosti u modernim gradovima? Fiatov Concept Centoventi, će odgovoriti na to pitanje najpristupačnijim rješenjem električne mobilnosti na tržištu.

Posebno nam se dojmila Alfa Romeo Tonale koja obilježava debi talijanske marke u segmentu CUV-a (crossover utility vozila) u duhu marke Alfa Romeo.

Jeep je premijerno predstavio nove modele Jeep® Renegade i Jeep Compass s plug-in hibridnom električnom tehnologijom.Putem naših društvenih mreža pogledajte press konferencije.