Alfa Romeo na međunarodnom salonu automobila u Ženevi 2018.

Alfa Romeo na međunarodnom salonu automobila u Ženevi 2018.
Ove godine posjetitelji Međunarodnog salona automobila u Ženevi mogli su vidjeti da je marka još više evoluirala i usmjerila se na vrhunske performanse, ekskluzivnost i priliku da vlasnici prilagode svoj Alfa Romeo s isto toliko brige i detalja koji su inače rezervirani samo za top modne kuće. Karakteristike krojene i jedinstvene odjeće vidljive su u mehaničkim kreacijama predstavljenima u Ženevi: Stelvio, Giulia, 4C Spider i 4C Coupé sigurno će fascinirati entuzijaste i posjetitelje svojim novim izgledom, usmjerenim na performanse ili na premium materijale, kao i ekskluzivnim specijalnim serijama.

Sve oči usmjerene su na uzbudljivo Nürburgring izdanje modela Stelvio Quadrifoglio koje nosi oznaku "NRING". Bit će proizvedeno 108 komada, jedan za svaku godinu povijesti marke Alfa Romeo. To nije samo automobil, to je opipljivi izričaj inovacija, napornog rada i posvećenosti, postizanja najambicioznijih ciljeva i rušenja starih rekorda te također izražavanja senzualnog užitka postignutim rezultatom. Specijalno Nürburgring Edition izdanje koje nosi oznaku "NRING" slavi SUV model koji je sposoban odvoziti krug ove legendarne staze za 7 minuta i 51,7 sekundi, što predstavlja najkraće vrijeme za model ove klase. Quadrifoglio: jedna riječ je dovoljna za identificiranje automobila u svojoj vlastitoj klasi, automobila koji se opire svakoj normalnoj kategorizaciji. To se odnosi na modele Stelvio i Giulia koji su spremni zadiviti publiku u Ženevi i svakodnevno nastavljati zavoditi 108 sretnih vlasnika ove specijalne Nürburgring Edition serije, s oznakom "NRING". To, na primjer, čine uz pomoć 2.9 V6 Twin-Turbo 510 KS motora, Torque Vectoring diferencijala i Chassis Domain Control (CDC) sustava koji karakteriziraju ovaj model, uz specifičnu boju, prestižni naziv i detalje koji su vrhunski primjer Alfa Romeove izvrsnosti.
Uzbuđenja trkaće staze mogu se pronaći u Quadrifoglio prostoru, gdje modeli Stelvio i Giulia Nürburgring Edition koji ponosno nose oznaku "NRING" slave rekorde koje su postavili ova dva modela, zatim se nastavljaju u prostoru u prostor posvećenom modelima Giulia Veloce Ti i Stelvio Super s Pack Sport paketom, novim Performance paketom i novom kožom presvučenom armaturnom pločom i oblogama vrata.

Pogledajte našu ponudu Alfa Romeo automobila