Hyundai KONA

Tvoja KONA te čeka, budi zvijezda na cesti – kilometrima ispred svih!
Ponekad su najbolji trenuci oni u kojima svijet ne oblikuje nas – nego mi njega. To je bit načela You drive it. You define it. Ti definiraš svoj svijet. Definiraj i oživi duh svoje prve Hyundai KONE. Kao dinamična kombinacija stila i performansi s najnaprednijom vrhunskom tehnologijom, ovaj kompaktni SUV zaslužuje tvoju pažnju.

KONA
Opis vozila
Kombinacijom naglašenih linija i modernog stila, KONA je izražajna iz kojeg god ugla ju gledali. Mišićave površine slijevaju se u upečatljive kontrastno obložene blatobrane, ističući odvažan SUV dizajn. Tvoja Hyundai KONA te čeka, budi zvijezda na cesti – kilometrima ispred svih!
Kako bismo Vam složili idealnu ponudu, detaljno ispunite obrazac za izradu ponude.
Testiraj vozilo Zatraži ponudu
Opis
Tehnički podaci
Hyundai KONA nudi izbor između dva iznimno učinkovita, turbobenzinska pogona. U samom vrhu ponude je motor 1.6 T-GDI 177 KS* i pogonom na sva četiri kotača te automatskim mjenjačem sa 7 brzina i dvostrukom spojkom (DCT). DCT kombinira malu potrošnju goriva i užitak u vožnji ručnog mijenjanja brzina s komforom automatskog mjenjača. Tu je još i smanjeni, ali snažni 1.0 T-GDI sa 120 KS i pogonom na prednje kotače. On dolazi uz ručni mjenjač sa 6 brzina optimiziran za manju potrošnju goriva. Od sad pogonskih agregata KONE upotpunjen je i dizel motorom 1.6 CRDi.
* dostupan uz razinu opreme GRIPit
Preuzmi brošuru
Tehnički podaci
Cijene
Za pregled cijena svih izvedbi motora i opreme Hyundai vozila preuzmite cjenik ili kontaktirajte Hyundai prodajnog savjetnika.
Preuzmi cjenik
Tu smo za vas. Javite nam se!
Nenad Krasnodenski
Nenad Krasnodenski