phone-icon

i30 N

Stvoren za maksimalnu zabavu u vožnji, novi i30 N nadograđen je s više performansi, svježim novim dizajnerskim značajkama i najnovijom pametnom tehnologijom. Uravnotežujući izvrsnu snagu i dinamiku vožnje koja je spremna za trkaće staze s udobnošću svakodnevnih putovanja – uistinu je trkaći automobil za svaki dan.
 

i30 N
Opis vozila
Od premijere nagrađivanog i30 N, naporno radimo na tome da sjajnu stvar učinimo još boljom. Vođeni lekcijama naučenima iz našeg vrlo uspješnog i30 N TCR trkačkog paketa i motivirani povratnim informacijama naše zajednice entuzijasta – glavna poboljšanja performansi uključuju: uvođenje mokrog 8-stupanjskog mjenjača s dvostrukom spojkom (N DCT) s ručicama mjenjača, povećanu snagu i okretni moment za Performance Pack i lagane kovane aluminijske naplatke.
Testiraj vozilo Zatraži ponudu
Opis vozila
Tehnički podaci
2.0 T-GDI motor sada isporučuje 280 KS i znatan porast snage za veći okretni moment i snagu pri nižim okretajima. To osigurava visoku odzivnost, poboljšano ubrzanje i puno više zabave. Izaberite između 6-stupanjskog ručnog mjenjača ili mokrog 8-stupanjskog mjenjača s dvostrukom spojkom s ručicama mjenjača za veću kontrolu i brže promjene brzina. Maks. okretni moment: 392 Nm. Najveća brzina: 250 km/h.
Što se tiče brzih, glatkih i učinkovitih izmjena brzina, imate dva izbora za poboljšanje performansi. Standardni 6-stupanjski mjenjač s glatkim pomakom ili potpuno novi brzi mokri 8-stupanjski mjenjač s dvostrukom spojkom, koji također omogućuje ručni odabir stupnjeva prijenosa s ručnim mjenjačem ili ručicama mjenjača na upravljaču za bolji osjećaj trkaćih automobila u svakodnevnom životu.
Tehnički podaci
Cijene
Za pregled cijena svih izvedbi motora i opreme Hyundai vozila preuzmite cjenik ili kontaktirajte Hyundai prodajnog savjetnika
 
Tu smo za vas. Javite nam se!
Božidar Balta
Božidar Balta