phone-icon

Fiat Tipo novi model

Još od prvobitnog lansiranja, Fiat Tipo jedan je od najpopularnijih vozila u svom segmentu na Europskom tržištu.
Odlikuje ga privlačan izbor boja, odvažan stil, vrhunski osjećaj prilikom vožnje te kromirani detalji koji naglašavaju cjelokupan izgled vozila. Pustolovnog je duha i dostupan u verziji s pet vrata i karavanskoj verziji. Opremljen s ADAS sustavima koji omogućuju sigurnu vožnju i uživanje u svakom trenutku vožnje.

Tipo
Opis vozila
Kod Fiata Tipo tehnologija dolazi u prvi plan. U svim modelima Tipa novitet je 7-inčna TFT digitalna instrumentna ploča, koja zamijenjuje konvencionalnu analognu instrumentnu ploču te tijekom vožnje, vozaču pruža bolju kontrolu nad svim funkcijama u vozilu. Uparena je s najnovijom generacijom multimedijskog sustava Uconnect 5, koji se primarno koristi na također novom središnjem 10,25 zaslonu osjetljivom na dodir.
 
Testiraj vozilo Zatraži ponudu
Opis vozila
Tehnički podaci
Paleta motora petovratnog Fiata Tipo i karavana je osmišljena za svakodnevnu vožnju i pruža snagu koja vam je potrebna na dugim putovanjima. Možete birati između dva dinamična dizelska motora i vrlo sposobnog benzinskog motora ili potpuno novog hibridnog motora s 1,5-litarskim benzinskim motorom s turbo punjačem i 48-voltnim električnim motorom.
Tehnički podaci
Cijene
Za pregled cijena svih izvedbi motora i opreme Fiat vozila preuzmite cjenik ili kontaktirajte Fiat prodajnog savjetnika

 
Preuzmi cjenik
Tu smo za vas. Javite nam se!
Stjepan Šebek
Stjepan Šebek