Fiat Tipo 5 vrata

Elegantna i čvrsta prednja paska sa svjetlima za maglu, uključujući kromirane umetke i otvore za zrak za maksimalnu aerodinamičnu učinkovitost.
Sav prostor koji trebate za vaš život, u dužini od samo 4,37 metara, za dinamični automobil modernog stila.

Tipo 5 vrata
Opis vozila
Fiat Tipo 5 vrata dizajniran je za najvišu udobnost vozača i putnika u unutrašnjosti koja može udobno smjestiti do pet vrlo visokih odraslih osoba (1,87 metara) na prednjim sjedalima te do 1,80 metara na stražnjim sjedalima, a da svakome osigurava dovoljno prostora.
Sva udobnost koju zaslužujete: ergonomsko sjedalo s dobrim poprečnim držanjem i električnim namještanjem lumbalnog dijela. Savršen položaj između upravljača, papučica i sjedala. A sve je pod kontrolom jednim dodirom na tipku.
Testiraj vozilo Zatraži ponudu
Opis vozila
Tehnički podaci
Uđite u Tipo 5 vrata i otkrijte mnoštvo tehnologije projektirane za vaš užitak u vožnji. Uz Uconnect 7” HD LIVE sustav, možete spojiti vaš telefon preko Bluetooth veze, AUX ili USB priključka i uživati u odabiru vlastite glazbe ili poruka s društvenih mreža. Fiat Tipo 5 vrata opremljen je sa 6 zračnih jastuka (prednji, bočni i zračne zavjese) kako bi vam pružili najvišu razinu sigurnosti kamo god krenuli.
 
Tehnički podaci
Cijene
Za pregled cijena svih izvedbi motora i opreme Fiat vozila preuzmite cjenik ili kontaktirajte Fiat prodajnog savjetnika
Preuzmi cjenik
Tu smo za vas. Javite nam se!
Stjepan Šebek
Stjepan Šebek
Prodaja Fiat vozila