phone-icon

Fiat Panda novi model

Fiat Panda je ikona urbanog stila. Uđite u Panda svijet i otkrijte izrazito praktičnu, funkcionalnu i zabavnu stranu gradskog automobila.
Uz Fiat Pandu Cross isteknite svoju svestranost. Dopustite si da budete neobuzdani i ne ograničavate svoje avanture na cestu.
Fiat Panda Sport je stvoren da bude zabavan. Najmlađi član Panda obitelji je prepun stila i karaktera sa simpatičnim sportskim stilom.

Panda
Opis vozila
Svi novi Fiat Panda modeli imaju svoj stil, ali svi ostaju vjerni tradicionalnom Panda receptu: praktičnost, funkcionalnost i zabava. Postanite vrhunski uz model Panda Top. S verzijom Cross bit ćete spremni za svaku avanturu. Osim toga, vaše će putovanje biti jednostavnije uz multimedijski sustav s 7-inčnim zaslonom koji se može povezati s aplikacijama Android Auto i Apple CarPlay.
 
Testiraj vozilo Zatraži ponudu
Opis vozila
Tehnički podaci
Fiat Panda modeli dolaze opremljeni s jedim od dvije dostupne opcije motora. Birajte između 1.0 GSE hibridnog sklopa s 70 KS. Odaberite Fiat Panda model koji vama najviše odgovara.

S hibridnim 1.0 GSE motorom možete se kretati mnogo elegantnije i učinkovitije s nižom emisijom CO₂ od 20% u odnosu na standardnu verziju. S Fiat Pandom sada je lakše uštedjeti novac i zaštititi okoliš.
Tehnički podaci
Cijene
Za pregled cijena svih izvedbi motora i opreme Fiat vozila preuzmite cjenik ili kontaktirajte Fiat prodajnog savjetnika
Preuzmi cjenik
Tu smo za vas. Javite nam se!
Stjepan Šebek
Stjepan Šebek