phone-icon

FIAT NOVA Panda

Fiat Panda je ikona urbanog stila. Uđite u Panda svijet i otkrijte izrazito praktičnu, funkcionalnu i zabavnu stranu gradskog automobila.
Uz Fiat Pandu Cross isteknite svoju svestranost. Dopustite si da budete neobuzdani i ne ograničavate svoje avanture na cestu.
Fiat Panda Sport je stvoren da bude zabavan. Najmlađi član Panda obitelji je prepun stila i karaktera sa simpatičnim sportskim stilom.

Panda
Opis vozila
Svi novi Fiat Panda modeli imaju svoj stil, ali svi ostaju vjerni tradicionalnom Panda receptu: praktičnost, funkcionalnost i zabava.

Novi infotainement sustav na novim Fiat Panda modelima uključuje 7“ zaslon na dodir koji podržava Apple CarPlay i Android Auto. Spojite svoj pametni telefon na Uconnect za opušteno slušanje glazbe, brzu navigaciju ili za pozive dok imate punu pažnju na prometnici.

 
Testiraj vozilo Zatraži ponudu
Opis vozila
TehniÄŤki podaci
Fiat Panda modeli dolaze opremljeni s jedim od dvije dostupne opcije motora. Birajte između 1.0 GSE hibridnog sklopa s 70 KS ili 0.9 litrenog TWINAIR benzinskog motora s 85 KS. Odaberite Fiat Panda model koji vama najviše odgovara.

S hibridnim 1.0 GSE motorom možete se kretati mnogo elegantnije i učinkovitije s nižom emisijom CO₂ od 20% u odnosu na standardnu verziju. S Fiat Pandom sada je lakše uštedjeti novac i zaštititi okoliš.
Tehnički podaci
Cijene
Za pregled cijena svih izvedbi motora i opreme Fiat vozila preuzmite cjenik ili kontaktirajte Fiat prodajnog savjetnika
Preuzmi cjenik
Tu smo za vas. Javite nam se!
Stjepan Šebek
Stjepan Šebek