phone-icon

Mercedes-Benz servisna akcija „Ove zime, nema zime“

Mercedes-Benz servisna akcija „Ove zime, nema zime“

ZIMSKA MERCEDES-BENZ SERVISNA AKCIJA 2022 „Ove zime, nema zime“

Iskoristite popuste na artikle iz naše ponude i najavite se za sezonsku provjeru Vašeg vozila u ovlaštenom Mercedes-Benz servisu.

 
Vidljivost bez pramca  - Popust 20%
Originalni Mercedes-Benz proizvodi za njegu osiguravaju da se izgled i vrijednost vozila očuvaju na sjajan način - vrlo učinkoviti, održivi i nježni prema materijalima i okolišu.
 
Accessories & Collection - Popust* 10%
Otkrijte Mercedes-Benz svijet proizvoda i izvan vozila. Jer kao i naša vozila tako su i Mercedes-Benz Accessories & Collection proizvodi sinonim za najviše zahtjeve, dobar ukus i pouzdanost.
*odnosi se samo na Collection proizvode
 
Mercedes-Benz kotači
Spontanost ima svoju čar. Lijepo je iščekivati snijeg i veseliti se zimskom ugođaju dok smo u toplom domu, no izlaskom na ulicu odmah se moramo prilagoditi na nisku temperaturu i klizave uvjete na kolnicima.
 
Mercedes-Benz motorna ulja i AdBlue®
Za sve osobne automobile, kombije i kamione s dizelskim motorima, smanjuje emisiju dušikovog oksida i ekološki je prihvatljiv.
 
Mercedes-Benz metlice brisača - Popust 20%
Vaše metlice brisača ne uspijevaju obrisati kapljice jesenske kiše bez iritantnih tragova ili zvukova? Nekoliko zimskih perioda s vrlo niskim temperaturama ubrzava trošenje metlica pa je možda vrijeme za zamjenu. Metlice se odlikuju izvanrednom kvalitetom i posjeduju tihi i ugodan zvuk. Za oči i uši.
 
Mercedes-Benz prostirke - Popust 20%
Originalne Mercedes-Benz prostirke precizno su prilagođene dimenzijama vašeg vozila jer se proizvodnja temelji na CAD računalnim podacima vašeg modela.
 
Mercedes-Benz akumulatori - Popust 20%
Ne morate brinuti o ispravnom radu sustava vozila jer su originalni Mercedes-Benz akumulatori dizajnirani posebno za Vaše Mercedes-Benz vozilo.Pogledajte sve dostupne atrikle Mercedes-Benz zimske akcije. 
Detalji zimske akcije. 
Cilj nam je stvoriti razliku.
 
Upravo predanost detaljima čini izvrstan servis. Gašparić Grupa prilikom servisiranja Vašeg vozila štedi Vaše dragocjeno vrijeme i jednostavno briše neugodne tragove svakodnevice s Vašeg ljubimca. Posjetite naš servis i uvjerite se u kvalitetu usluge.

Naručite se na servis ili pošaljite upit za rezervne dijelove.