Hyundai KONA

Usudi se biti drugačiji
Ponekad su najbolji trenuci oni u kojima svijet ne oblikuje nas – nego mi njega. To je bit načela You drive it. You define it. Ti definiraš svoj svijet. Definiraj i oživi duh svoje prve KONE. Kao dinamična kombinacija stila i performansi s najnaprednijom vrhunskom tehnologijom, ovaj kompaktni SUV zaslužuje tvoju pažnju.

Zaviri u svijet KONE klikom na link

KONA
Opis vozila
Kombinacijom naglašenih linija i modernog stila, KONA je izražajna iz kojeg god ugla ju gledali. Mišićave površine slijevaju se u upečatljive kontrastno obložene blatobrane, ističući odvažan SUV dizajn.
Testiraj vozilo Zatraži ponudu
Opis
Tehnički podaci
KONA nudi izbor između dva iznimno učinkovita, turbobenzinska pogona. U samom vrhu ponude je motor 1.6 T-GDI 177 KS* i pogonom na sva četiri kotača te automatskim mjenjačem sa 7 brzina i dvostrukom spojkom (DCT). DCT kombinira malu potrošnju goriva i užitak u vožnji ručnog mijenjanja brzina s komforom automatskog mjenjača. Tu je još i smanjeni, ali snažni 1.0 T-GDI sa 120 KS i pogonom na prednje kotače. On dolazi uz ručni mjenjač sa 6 brzina optimiziran za manju potrošnju goriva. U proljeće 2018. godine ponudu pogonskih agregata KONE upotpunit će i dizelski motor 1.6 CRDi.
* dostupan uz razinu opreme GRIPit
Tehnički podaci
Cijene
Za pregled cijena svih izvedbi motora i opreme Hyundai vozila preuzmite cjenik ili nas kontaktirajte.
Preuzmi cjenik
Tu smo za vas. Javite nam se!
Mario Mahin
Mario Mahin
Prodaja Hyundai vozila