Hyundai KONA

Usudi se biti drugačiji
Ponekad su najbolji trenuci oni u kojima svijet ne oblikuje nas – nego mi njega. To je bit načela You drive it. You define it. Ti definiraš svoj svijet. Definiraj i oživi duh svoje prve KONE. Kao dinamična kombinacija stila i performansi s najnaprednijom vrhunskom tehnologijom, ovaj kompaktni SUV zaslužuje tvoju pažnju.

KONA
Opis vozila
Kombinacijom naglašenih linija i modernog stila, KONA je izražajna iz kojeg god ugla ju gledali. Mišićave površine slijevaju se u upečatljive kontrastno obložene blatobrane, ističući odvažan SUV dizajn.

Kako bi Vam složili idealnu ponudu, detaljno ispunite obrazac za izradu ponude.
Testiraj vozilo Zatraži ponudu
Opis
Tehnički podaci
KONA nudi izbor između dva iznimno učinkovita, turbobenzinska pogona. U samom vrhu ponude je motor 1.6 T-GDI 177 KS* i pogonom na sva četiri kotača te automatskim mjenjačem sa 7 brzina i dvostrukom spojkom (DCT). DCT kombinira malu potrošnju goriva i užitak u vožnji ručnog mijenjanja brzina s komforom automatskog mjenjača. Tu je još i smanjeni, ali snažni 1.0 T-GDI sa 120 KS i pogonom na prednje kotače. On dolazi uz ručni mjenjač sa 6 brzina optimiziran za manju potrošnju goriva. U proljeće 2018. godine ponudu pogonskih agregata KONE upotpunit će i dizelski motor 1.6 CRDi.
* dostupan uz razinu opreme GRIPit
Tehnički podaci
Cijene
Za pregled cijena svih izvedbi motora i opreme Hyundai vozila preuzmite cjenik ili kontaktirajte Hyundai prodajnog savjetnika
Preuzmi cjenik
Tu smo za vas. Javite nam se!
Nenad Krasnodenski
Nenad Krasnodenski
Prodaja Hyundai vozila