Star Experience

Star Experience
Na izmaku je još jedna uspješna godina

Podsjetimo se najboljeg događaja za ljubitelje Mercedes-Benz vozila: Star Experience – događaj namijenjen velikim klijentima i potencijalnim kupcima Mercedes-Benz i Smart vozila kao i medijima. Tema ovogodišnjeg Star Experience bila je inteligentna vožnja uz jednu novost – VANS day na kojem je predstavljena ponuda lakih gospodarskih i kombi vozila. Program je bio podijeljen u četiri cijeline: Agility staza, Intelligent drive  (s naglaskom na inteligentne funkcije nove S-klase), Safety parcours i vožnja prometnicama u okolici Zagreba.
Svaka postaja je predstavljala određene modele s tradicionalno najatraktivnijom postavom na Agility stazi koja je uključivala najnoviji Mercedes – AMG C43, „baby“ AMG predstavnike u obliku C43 AMG 4-matic i E43 AMGT- model kao i neizostavni GLA 45AMG.
Tijekom prva dva dana bio je impresivan postav na cesti: plug in hibridi – GLE 500e, E350 te C350e. Na Intelligent Drive postaji smo svjedočili inteligenciji nove S-klase, modelu S560 koja je besprijekorno i posve autonomno kočila iza zaustavljenih vozila, izbjegavala poprečni promet, pješake i ostalo što joj se našlo na putu. Naposljetku se i sama parkirala upravljana pametnim telefonom.
Tvrtka Star Import, uvoznik i distributer Mercedes-Benz i smart putničkih vozila u suradnji s Daimlerom u centru sigurne vožnje Oryx već četvrtu godinu za redom organizirali su ovaj impresivni događaj. Time smo dobili dovoljno razloga da se veselimo nadolazećoj godini, sljedećem Star Experienceu i ostalim novosti u auto industriji.  
Na ovom linku doživite dio Star Experience atmosfere.