MERCEDES-BENZ PROLJETNA AKCIJA

MERCEDES-BENZ PROLJETNA AKCIJA

Izbrišite tragove ledenih mjeseci sa svog automobila. Stručnim pregledom u našem ovlaštenom servisu možete provjeriti stanje Vašeg vozila i bez velikih ulaganja zamijeniti metlice brisača. Dobra vidljivost tijekom vožnje aktivno pridonosi  Vašoj sigurnosti, a dezinfekcijom klima uređaja i zamjenom filtera ventilacije uklonit ćete neugodne mirise. Osim toga, istražite i našu novu Mercedes-Benz kolekciju ili dodatnu opremu i veselite se proljetnom suncu. Ili pljusku.

Dezinfekcija klima uređaja od 149 kn!

Udahnite proljeće opušteno i punim plućima. Naši servisni djelatnici školovani su za brzo i učinkovito dezinficiranje klima uređaja jer se samo ispravnim čišćenjem i dezinfekcijom uklanjaju štetne bakterije i gljivice. Osim toga, koristimo originalno Mercedes-Benz sredstvo za dezinfekciju uređaja jer nema do mirisa svježe očišćenog prostora. Ili do originalnog mirisa automobila.

Zamjena filtera ventilacije uz 25% popusta!

Za sve koji ne vole pelud i prašinu, uz dezinfekciju klima uređaja preporučuje se i zamjena filtera ventilacije. Naslage ispušnih plinova i prljavština s ceste smanjuju se prolaskom kroz klima uređaj i upravo su filteri zaslužni za tu redukciju, a koje s vremenom valja zamijeniti. Mercedes-Benz originalni filteri su prvi i za sada jedini filteri ventilacije koji su prošli registraciju Europskog centra za istraživanje alergija (EFARF).

Originalne Mercedes-Benz metlice brisača uz 25% popusta!

Vaše metlice brisača ne uspijevaju obrisati kapljice proljetne kiše bez iritantnih tragova ili zvukova? Nekoliko zimskih perioda s vrlo niskim temperaturama ubrzava trošenje metlica pa vrijeme za zamjenu nije naodmet. Metlice su odlikuju izvanrednom kvalitetom i posjeduju tihi i ugodan zvuk. Za oči i uši.

Sve cijene provjerite ovdje