Mitsubishi i-MiEV

Mitsubishi i-MiEV prije svega je namijenjen kupcima iz urbanih sredina koji dnevno prelaze manje od 150 km, a žele vozilo koji iziskuje minimalne troškove (električna energija je i do 9 puta jeftinija naspram naftnih derivata).

i-MiEV
Opis vozila
Zbog svojih kompaktnih dimenzija prikladnih velikim gradovima, Mitsubishi i-MiEV se u duljinu proteže 3.475 mm, a njegova ukupna masa 1.100 kg. U funkcionalnoj unutrašnjosti udobno se mogu smjestiti četiri odrasle osobe. Instrument ploča je smještena na vozačevoj strani i pokazuje trenutni kapacitet baterije, potrošnju energije i predviđeni doseg s preostalom energijom, uz ostale standardne informacije. Mitsubishi i-MiEV nudi solidan prtljažni prostor od 227 litara koji se proširiv do 860 litara, a da je vrlo okretan i spretan za gradsku vožnju vidljivo je iz radijusa okretanja koji iznosi samo 4,5 metara.
Testiraj vozilo Zatraži ponudu
Opis vozila
Tehnički podaci
Mitsubishi i-MiEV za pogon koristi električni motor snage 47 kW (67 KS) i 180 Nm okretnog momenta raspoloživog od 0 do 2.000 o/min, a snaga i moment se šalju na stražnje kotače preko jednobrzinskog mjenjača. Električni motor se napaja preko litij-ionske baterije kapaciteta 16 kWh smještene u sredinu vozila ispod poda, koja mu prema novom europskom ciklusu omogućuje autonomiju do najviše 150 km. Postoje tri načina rada motora ovisno o želji i potrebi za očuvanjem energije, a kako se električna energija ne bi rasipala, maksimalna brzina je elektronski limitirana na 130 km/h.
Preuzmi brošuru
Tehnički podaci
Cijene
Mitsubishi i-MiEV nudi izbor između oprema Intense i Intense Plus, a opcijski se može zatražiti izvedba N1 sa dva sjedala i metalnom pregradnom mrežom.
Preuzmite cjenik ili nas kontaktirajte.
Preuzmi cjenik
Tu smo za vas. Javite nam se!
Nenad Krasnodenski
Nenad Krasnodenski
Prodaja Mitsubishi vozila