Testna vožnja

Opis vozila

 
Stil i funkcionalnost.

Riječ je o vozilu koje ponosno nosi ime najpopularnijeg Fiatovog automobila, a isto tako preuzima zahtjevan zadatak da zadovolji potrebe suvremenog čovjeka. Novom Pandom Fiat je odlučio učiniti skok u segmentu malih gradskih vozila, a ta se posebno odnosi na udobnost, sigurnost, opremu i tehnologiju. Nova Panda je idealna u gradskoj gužvi i otvorenoj cesti zahvaljujući svojim dimenzijama, živahnosti motora, potrošnji i bogatoj sigurnosnoj opremi. Namijenjena svima onima koji prate trendove tražeći pravi omjer između stila i funkcionalnosti. Ona predstavlja svojevrsni mix različitih tipova vozila: fleksibilnost i iskoristivost MPV-a, visoki položaj vozača kao u SUV-u, te bogatstvo opreme i uređaja poput limuzine.
   

Panda 4x4.

Koliko je Nova Panda fleksibilna i praktična dokazuju ergonomske vrijednosti koje ju postavljaju u sam vrh kategorije. Osim toga njezina namjena će se proširiti s vremenom, uskoro se naime priprema SUV verzija 4x4. Nova Panda je originalno, dinamično vozilo sa karakterom. Njegova agresivna linija i široka paleta personaliziranih detalja pronaći će veliki broj poklonika.
 

Fleksibilnost i praktičnost.

Nova Fiat Panda je idealno vozilo za one koji se ne žele odreći udobnosti većih vozila. Riječ je o superkompaktnom multifunkcionalnom vozilu, obično drugom ili trećem vozilu u obitelji, te su navike i težnje kupca vezane gotovo uvijek za vozilo više kategorije. Nova Panda zacijelo neće razočarati.
Volumen prtljažnog prostora iznosi 206 litara koji se pretvaraju u 236 litara u verzijama sa kliznim sjedalom. Dužina vozila je 3.57 m, širina 1.61 m, visina 1.48 m, a osovinski razmak 2.30 m.
Nova Fiat Panda je vozilo koje svojom pojavom asocira na dinamičnost, a unutrašnjost pruža svu funkcionalnost i udobnost višeg segmenta.