phone-icon

Poslovni korisnici

Partneri usmjereni postizanju najboljih rezultata


Gašparić Grupa pomaže tvrtkama da se razvijaju, nudeći ekonomičnost i kvalitetu za pojedinca kao i za tvrtke.

Odlikuje nas:
  • Širok spektar vozila (Mercedes-Benz, Smart, Hyundai, Fiat, Jeep i Mitsubishi vozila)
  • Besplatna demonstracija i testiranje vozila
  • Duga tradiciju prodajno-servisne mreže
  • Naši iskusni flotni savjetnici pružaju punu podršku klijentima u pronalaženju najboljih rješenja
Kako bi zadržli pozitivno iskustvo svojih klijenata, pratimo ih kroz cjelokupno putovanje, od potrage za idealnim vozilom, načinima financiranja do kompletnog razdoblja osiguranja i održavanja vozila. Uvijek imamo na umu financijske prednosti za Vaše poslovanje.


Flotna ponuda 

Kako biste od samog početka profitirali od najveće moguće učinkovitosti, dobit ćete popust na naznačenu cijenu. Kao flotnome kupcu najmanje 2 vozila, Vaš će prodajni savjetnik omogućiti da iskoristite atraktivne uvjete kupovine prilagođene potrebama i veličini Vašeg voznog parka.
Flotni paketi Gašparić Grupe nude više opreme u vozilima kako bi povećali komfor, sigurnost i mogućnosti za komunikaciju, po posebno pristupačnim cijenama.


Flotni servisni paketi

S transparentnom strukturom cijena, naši servisni paketi posebno su ekonomičan način jamstva da će Vaša vozila dugoročno zadržati svoju vrijednost. Odaberite paket i cijenu koja odgovara Vašim potrebama.


Operativni leasing

S operativnim leasingom uvijek ćete troškove vozila imati pod kontrolom. On kombinira ugovor o leasingu i automobilsko osiguranje s brojnim prednostima te Vam istodobno omogućuje financijsku fleksibilnost i sveobuhvatno pokriće.

Za više informacija naše kontaktirajte naše prodajne savjetnike:
Tel: 0800 650 650
E-mail: prodaja@auto.hr

flote vozila

Doživite razliku!