phone-icon

Outlander

Novi model Outlandera za godinu 2016 unaprijeđenim dizajnom, opremom i kvalitetom interijera definitivno ulazi u kategoriju premium SUV vozila. Na hrvatskom tržištu je dostupan od rujna 2015 u izvedbi sa 7 sjedala, što je, obzirom na veličinu, jedinstvena ponuda. Projektiran za duga obiteljska krstarenja, Outlander zadržava svojstva sigurnsti i udobnosti, a za 2016 godinu je dobio fino dorađen ovjes. Novi Outlander je opremljen sustavom za nadzor tlaka u gumama (TPMS) i indikatorom za preporučenu izmjenu prijenosa, sve kako bi se smanjila potrošnja goriva i emisija CO2.

Outlander
Opis vozila
Smion i sportski dizajn ne ostavlja mjesta sumnji u dinamičke sposobnosti. Outlander je stvoren da zadovolji potrebe vozača, ali i da izaziva pozornost. Široka pojavnost, snažni odbojnici i oštre linije definiraju nove smjernice u oblikovanju SUV vozila. Skladnih proporcija i od vrhunskih materijala, Outlander predstavlja suvremeno i osebujno taktilno iskustvo. Dinamičan čak i kada miruje. Za Mitsubishi Outlander na izboru su razine opreme Intense sa manualnim i automatskim mjenjačem. 
Testiraj vozilo Zatraži ponudu
Opis vozila
Tehnički podaci
Pogoni ga dizelski motor od 110 kW (150 KS) preko legendarnog Mitsubishijevog pogona na sve kotače. Već i početna razina opreme Intense Plus je izuzetno bogata, a uključuje 18” naplatke u "diamond cut" izvedbi (crno srebrna), glavna Bi-LED svjetla, dvozonsku automatsku klimu, senzor svjetla i kiše, tempomat, upravljač u kombinaciji koža / klavir lak / krom, paljenje bez ključa i još mnogo toga.
Preuzmi brošuru
Tehnički podaci
Cijene
Za pregled cijena svih izvedbi motora i opreme Mitsubishi vozila preuzmite cjenik ili kontaktirajte Mitsubishi prodajnog savjetnika
Preuzmi cjenik
Tu smo za vas. Javite nam se!
Nenad Krasnodenski
Nenad Krasnodenski