phone-icon

Bayon

Potpuno novi BAYON je crossover SUV koji je mali izvana, a velik iznutra. Dizajniran je da ostavi trajni dojam. Opremljen mnoštvom pametnih tehnologija poput sigurnosnih značajki i povezivanja najboljih u klasi, pruža i inteligentnu učinkovitost s nizom inovativnih pogonskih sklopova koji se mogu opremiti s 48V blago hibridnim sustavom. Kompaktan je i jednostavan za rukovanje, a svidjet će vam se i osjećaj slobode koji se postiže višim položajem sjedenja te velika vidljivost za veće samopouzdanje i kontrolu. To je sjajan način da se vidi svijet.

Bayon
Opis vozila
Pružajući udobnost i prostor za odlaganje SUV-a, BAYON-ova kompaktna veličina izvana i njegova unutrašnjost prikladna za obitelji znače da možete uživati u najboljem iz oba svijeta. Dok kompaktna veličina olakšava rukovanje - svidjet će vam se osjećaj slobode koji se postiže višim položajem sjedenja i velika vidljivost za više samopouzdanja i kontrole. I kamo god vas odvele životne avanture, ovaj kompaktni crossover ima dovoljno prostora i za putnike i za teret. S izvrsnim prostorom za noge za ugodniju vožnju, 411 litara prtljažnika i inteligentnim poklopcem prtljažnika - BAYON se u svom segmentu ističe svojim stilom i prostranošću.
Testiraj vozilo Zatraži ponudu
Opis
Tehnički podaci
Razvijen za smanjenje emisija bez ugrožavanja zabave u vožnji, BAYON pruža izvrsnu učinkovitost zahvaljujući dorađenim T-GDi motorima  – smanjenim turbo motorima s izravnim ubrizgavanjem za optimalnu učinkovitost i zabavu u vožnji. Izaberite između četiri opcije motora koje pružaju neke od najučinkovitijih emisija CO2 u svojoj klasi - jer nam je briga o okolišu jednako važna kao i vama. A u kombinaciji s našom 48-voltnom hibridnom tehnologijom postižete još veću uštedu goriva i učinkovitost. Odaberite između nekoliko opcija mjenjača, uključujući: inteligentni ručni mjenjač sa 6 stupnjeva prijenosa, mjenjač sa 7 stupnjeva prijenosa s dvostrukom spojkom, kao i ručni mjenjač s 5 i 6 stupnjeva prijenosa. 
Preuzmi brošuru
Tehnički podaci
Cijene
Za pregled cijena svih izvedbi motora i opreme Hyundai vozila preuzmite cjenik ili kontaktirajte Hyundai prodajnog savjetnika


 
Tu smo za vas. Javite nam se!
Mario Mahin
Mario Mahin